5 motive sa nu iti cumperi noul iPhone

Share Button

5 motive sa nu iti cumperi noul iPhoneAi un iPhone 5s si crezi ca este deja depasit? Daca nu cumva ti s-a stricat si nu ai garantie la el, caz in care iti recomandam service iPhone Bucuresti, poate ar trebui sa mai astepti putin inainte sa te grabesti sa cumperi noul  iPhone 6 sau 6 Plus. Citeste mai departe si afla 5 motive pentru care nu ar trebui sa iti cumperi noul iPhone.

1) Sunt telefoane de dimensiuni mari

Nu exagerat de mari precum un Sony Xperia Z Ultra cu diagonala de 6,4 inch, dar indeajuns de mari pentru utilizatorul de iPhone 4 sau iPhone 5, obisnuit cu un telefon compact si usor de utilizat. Daca nu iti surade ideea de “phableta” (termen folosit pentru telefoanele hibrid care se aseamana unei tablete), atunci cel mai bine este sa te mai gandesti si poate sa iei in considerare si alte optiuni.

2) Sunt telefoane mult mai scumpe

optimizare seo blogger

Un iPhone 6 standard de 16 GB costa aproximativ 199$, cumparat cu abonament pe 2 ani. Insa un iPhone 6 Plus de 16 GB costa 299 $, cu 100 de dolari mai mult. Daca pur si simplu vrei un iPhone care sa mearga pe iOS 8, care sa contina toate aplicatiile de baza plus majoritatea optiunilor avansate ale noilor telefoane iPhone, si care sa aiba dimensiuni mai rezonabile, un iPhone 5S de 16 GB costa 99$, iar un iPhone 5C de 8 GB e chiar gratuit cu un abonament pe 2 ani.

3) Procesoare mai puternice nu inseamna neaparat grafica mai buna

Ia in considerare faptul ca o mare parte din puterea noului procesor A8 va fi folosita la procesarea acelor pixeli extra cu care vin iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Practic, grafica jocurilor pe noile telefoane va fi la fel de buna ca cea de pe un iPhone 5S, dar nu cu mult mai buna, incat sa justifice diferenta de pret.

4) Vrei un iWatch dar nu si un nou iPhone

iWatch, care are nevoie sa fie conectat la un iPhone, pleaca de la pretul de 349$ si urca, asadar cumparandu-ti un iWatch si un iPhone 6 sau 6 Plus iti va face o gaura in buget mai mare decat daca ti-ai cumpara un telefon nou si atat. Partea buna este daca ai un iPhone 5, il poti folosi cu noul iWatch fara probleme.

5) Controversata aplicatie Apple Pay

Apple a fost implicat intr-un scandal public legat de usurinta cu care anumitor persoane li s-a spart contul de iCloud si li s-au furat fotografii personale, multe dintre ele compromitatoare. Nici pana in ziua de azi cei de la Apple nu au dat un raspuns concret in care sa explice cum a fost posibil acest lucru din punct de vedere tehnic, si nici cine a fost responsabil pentru acest punct slab din sistemul de securitate a datelor. In schimb, acestia ne asigura, cel putin in teorie, ca aplicatia Apple Pay este mai sigura decat plata cu un card obisnuit.

In practica, insa, aceasta afirmatie nu trezeste increderea in foarte multe persoane.

Be Sociable, Share!

This Post Has One Comment

  1. Modul de abordare al acestui articol, m-a ajutat sa inteleg anumite aspecte legate de acest subiect.Felicit echipa care a scris acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code