Camere IP – posibilitati si utilizare

Camere IP - posibilitati si utilizare
Camerele IP sunt pe piata de foarte mult timp, s-au dezvoltat odata cu aparitia si evolutia internetului, insa multi oameni nu profita la maxim de capacitatile acestora. Exista o multime de tipuri de camere IP, fiecare cu caracteristici proprii, pentru orice buzunar, exista camere de exterior IP, camere de interior IP, de tip dome, box etc.

Camerele IP folosesc internetul pentru transmiterea imaginilor, in timp real, aceasta este caracteristica lor de baza, una cu avantaje mari. Vrei sa vezi ce se intampla in biroul tau cand lipsesti? Ce face bona cu copiii cand nu esti acasa? Acum poti, de pe laptop, de pe tableta sau de pe telefon, in timp real. Camerele de tip IP iti permit sa te conectezi la internet si sa vezi imaginile dorite oriunde ai fi in lume. Poti chiar sa monitorizezi mai multe camere sau DVR-uri in acelasi timp.

Citeste mai mult

Cum alegem centrala termica pentru locuinta noastra?

How do we choose for our home heating?Confortul in interiorul casei noastre este nepretuit, mai ales datorita faptului ca aici ne petrecem in mod normal aproximativ 30 % din decursul unei zile.

Este minunata senzatia de bine pe care ti-o da  casa ta, cea pe care tu o amenajezi astfel incat aceasta sa fie cat mai primitoare. Totul, de la florile decorative, pana la gradul de umiditate si caldura, conteaza foarte mult, astfel incat depunem orice efort pentru a ne crea un mediu cat mai placut.

Imbunatatirile sunt diverse si pot consta fie din achizitionarea unei centrale ieftine pentru incalzirea spatiului, fie din montarea unor termosisteme si sisteme de incalzire in pardoseala pentru mentinerea caldurii si chiar din transformari structurale extreme aduse casei, care sa ne creeze confortul atat fizic, cat si psihic.

Citeste mai mult