Camere IP – posibilitati si utilizare

optimizare seo blogger
Share Button

Camere IP - posibilitati si utilizare
Camerele IP sunt pe piata de foarte mult timp, s-au dezvoltat odata cu aparitia si evolutia internetului, insa multi oameni nu profita la maxim de capacitatile acestora. Exista o multime de tipuri de camere IP, fiecare cu caracteristici proprii, pentru orice buzunar, exista camere de exterior IP, camere de interior IP, de tip dome, box etc.

Camerele IP folosesc internetul pentru transmiterea imaginilor, in timp real, aceasta este caracteristica lor de baza, una cu avantaje mari. Vrei sa vezi ce se intampla in biroul tau cand lipsesti? Ce face bona cu copiii cand nu esti acasa? Acum poti, de pe laptop, de pe tableta sau de pe telefon, in timp real. Camerele de tip IP iti permit sa te conectezi la internet si sa vezi imaginile dorite oriunde ai fi in lume. Poti chiar sa monitorizezi mai multe camere sau DVR-uri in acelasi timp.

Odata ce ai setat sistemul de supraveghere IP, poti sa iti conectezi dispozitivul dorit. In functie de modelul de camere e posibil sa ai nevoie de un soft special, insa acesta de regula vine odata cu camera. O camera IP este ca si un mic computer, unul cu un sistem optic sofisticat, acestea trebuie setate si conectate la retea.

Diferentele intre camere apar la caracteristici, aici poti sa alegi inainte de cumparare caracteristicile de care ai nevoie. Daca vrei doar sa iti supraveghezi copiii si bona, cumperi o camera mica, ascunsa, cu o imagine clara. Dar, daca vrei sa monitorizezi un spatiu mai mare, poti sa apelezi la un model mai complex de camera IP, cu mai multe functionalitati si optiuni.

Uite cateva caracteristici care o sa te faca sa apreciezi camerele IP

1. inteligenta – camere IP sunt camere smart, lucru ce permite incorporarea de caracteristici avansate precum acces de la distanta, detectare de miscare si altele.

2. versatilitate – reteaua de camere poate fi modificata si extinsa in timp simplu si fara costuri prea mari. Camerele analogice deseori necesita o regandire totala a sistemului pentru modificari.

Carturesti.ro

3.  rezolutie – camerele HD si camerele IP megapixel ofera o rezolutie superioara fata de cea oferita de camerele clasice analog. Iar cand vine vorba de supraveghere imaginile clare pot face diferenta.

Pentru practicalitate, rezultate bune si un sistem de supraveghere performant nu uita de camerele IP.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code