Ecran Spart

Cand trebuie sa schimbi touchscreen-ul telefonului mobil?

Share Button

In ultimii ani de zile, telefoanele mobile inteligente au devenit obiecte indispensabile pentru fiecare dintre noi, astfel ca in momentul in care trebuie sa plecam undeva de acasa, cu siguranta nu o vom face fara a ne lua cu noi indragitul dispozitiv.

Datorita faptului ca telefoanele mobile inteligente au devenit obiecte indispensabile pentru noi, de fiecare data cand vom fi in cautarea unui astfel de dispozitiv, ne vom indrepta atentia numai si numai asupra unor modele care au fost scoase pe piata de catre marii producatori.

Trebuie insa precizat faptul ca, desi telefoanele mobile care se gasesc pe piata in prezent, sunt dispozitive foarte performante, ele au si un punct slab, iar aici amintim faptul ca sunt foarte sensibile, iar aici trebuie punctate atat display-ul cat si touchscreen-ul.

Datorita acestui aspect, si anume a faptului ca touchscreen-ul este o piesa sensibila a unui smartphone, trebuie amintit faptul ca de foarte multe ori, telefoanele mobile inteligente ajung la service tocmai datorita faptului ca au nevoie de un touchscreen nou.

optimizare seo blogger

In primul rand, trebuie amintit faptul ca dintre telefoanele care ajung la service pentru inlocuirea touchscreen-ului, o foarte mare parte au nevoie de aceasta piesa datorita faptului ca telefonul a suferit un impact, iar atat touchscreen-ul cat si display-ul telefonului s-au spart.

Sunt situatii in care, datorita faptului ca au fost neglijenti cu dispozitivul, acesta a fost scapat in apa, iar unul dintre efectele negative ale unei astfel de actiuni, il reprezinta faptul ca touchscreen-ul telefonului fie nu mai raspunde la comenzi, fie raspunde foarte tarziu.

Sunt o multime de utilizatori, care daca sunt la servici, in momentul in care au putin timp liber, incep sa butoneze telefonul, iar acest lucru cu siguranta nu este recomandat, mai ales in cazul in care sunt murdari pe maini de tot felul de solutii sau uleiuri, pentru ca in aceste cazuri, touchscreen-ul telefonului nu va functiona la capacitate normala.

Sunt si situatii insa, in care utilizatorii se ocupa intr-un mod exemplar de intretinerea telefonului, insa tot intampina probleme in ceea ce priveste functionarea touchscreen-ului, asa ca trebuie sa isi duca telefonul la service, iar in cazul in care expertii de acolo considera ca piesa trebuie inlocuita, atunci touchscreen-ul se va inlocui.

Sunt insa si cazuri in care touchscreen-ul nu functioneaza la capacitate maxima, iar utilizatorii restarteaza dispozitivul, iar dupa aceea touchscreen-ul nu mai intampina probleme. Cu siguranta intr-o astfel de situatie, telefonul nu se va duce la service.

Ei bine, tinand cont de toate aceste situatii, ne putem da seama de cat de sensibil este touchscreen-ul unui smartphone, insa din fericire, putem sa cumparam de la orice magazin online de profil, touchscreen-uri pentru smartphone, si cu siguranta vom gasi piese pentru fiecare telefon, de la touchscreen Allview, si pana la touchscreen Samsung, Apple sau touchscreen pentru orice alt telefon.

Tot de la aceste magazine online de profil, pe langa touchscreen, se mai pot comanda si alte piese pentru smartphone, si cu siguranta le vom putea gasi la preturi atractive.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code