Care Este Motivul Utilizarii Unei Folii Pentru Telefon?

Care este motivul utilizarii unei folii pentru telefon?

Share Button

Pentru a evita trimiterea telefonului intr-un service, cel mai indicat ar fi sa aveti grija de device-ul mobil al dumneavoastra.

Multe service-uri precum service gsm Bucuresti fac o treaba excelenta in schimbarea de piese, dar acest lucru nu inseamna sa fiti neglijent in ceea ce priveste telefonul. Indiferent daca majoritatea telefoanelor vin la pachet cu folii de protectie fabricate toate din acelasi material, anume plasticul, trebuie sa existe si anumite modele care se diferentiaza.

Cel mai popular tip de folie pentru protectie este cea simpla care este fabricata dintr-o folie transparenta, avand grosimea de 3mm.

Aceasta constituie cea mai utilizata solutie de folie protectoare care exista pe piata si poarta numele de protectie invizibila. Exista si folii de tip morror care par invizibile atunci cand telefonul este deschis, dar atunci cand acesta este inchis, consituie o oglinda. Alt tip de folii sunt cele anti-grale care prezinta o finisare mata, iar atunci cand razele soarelui sunt foarte puternice acestea diminueaza reflexiile.

optimizare seo blogger

Ce diferentiaza aceste tipuri de protectii? Forma protectiei. Unele dintre aceste folii sunt create special pentru anumite modele sau game de telefoane cu ecran tactil, iar altele sunt produse universale care se pot potrivi aricarui mode de telefon.

Motivul pentru care trebuie sa utilizati o folie de protectie este sa va protejati device-ul. Majoritatea telefoanelor care stau foarte mult timp in buzunarul utilizatorului pot fi foarte afectate atunci cand prezinta huse sau folii de protectie.

In buzunar, device-ul mobil se poate lovi de monede, de chei sau de alte obiecte metalice care ar putea sa zgarie ecranul tactil. Daca tineti telefonul intr-un buzunar majoritatea timpului, cel mai bine ar fi sa luati in calcul ideea de a cumpara o folie protectoare sau o husa potrivita pentru modelul dumneavoastra.

Aplicarea foliei se poate face atat de personalul autorizat cat si de proprietarul telefonulu, insa anumite modele de smartphone-uri la care aplicarea se va face in functie de niste pasi. In cazul in care vreti sa fiti siguri ca aplicarea foliei va fi corespunzatoare, cel mai bine ar fi sa apelati la un specialist.

Atat telefoanele cu ecran tactil cat si celularele sunt device-uri mobile scumpe, iar gasirea telefonului zgariat poate fi frustrand luand in calul cat poate costa un display distrus.

Foliile protectoare pentru un display sunt destul de ieftine si, comparativ cu costurile achizitionarii unui nou display, investitia este una care chiar merita, fiind justificata.

Acest tip de folii se pot atasa pe ecranul tactil al oricarui tip de dispozitiv electic atat prin energie statica, cat si prin utilizarea adezivului. Utilizarea foliilor, de cele mai multe ori constituie o solutie in privinta protectiei ecranului telefonului dumneavoastra de amprente, urme de praf sau zgarieturi.

In cazul in care nu va plac husele deoarece acestea au un aspect robust sau ca o parte mare din carcasa este acoperita, puteti alege o folie protectoare de ecran.

Aceasta nu are un aspect estetic urat si nu prezinta alte considerente tehnice precum husa de protectie. De asemenea, aceste accesorii va pot salva telefonul de nenumarate ori si il pot tine departe de service.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code