Care sunt efectele vizionarii filmelor de groaza?

optimizare seo blogger
Share Button

Care sunt efectele vizionarii filmelor de groaza? Fiecare persoana adulta este libera sa aleaga genul de film pe care doreste sa-l vada. Gusturile nu se discuta, si uneori ramanem uimiti de ce gen de filme prefera cei de langa noi. Filmele, in general sunt vazute de pe site-urile de filme online, deoarece internetul a devenit acum la indemana tuturor.

Ce cauta oamenii atunci cand vad filme online? In primul rand doritorii vor subtitrari. Nu toata lumea cunoaste foarte bine limba engleza sau fraceza, pentru a vedea un film fara subtitrare. Asadar, daca detii un astfel de site este importat sa oferi subtitrari la filmele pe care le incarci.

Claritatea este un alt element pe care-l iau in vedere internautii care vizioneaza filme online. Ei vor ca filmele sa fie de cea mai buna calitate si sa mearga fara intreruperi. Un site bun de filme online este www.topfilmehd.biz. Aici vei gasi cu usurinta ceea ce cauti.

Este foarte important ca filmele sa fie pe masura varstei pe care o au cei care le privesc. Tot mai des, copiii au acces la internet la orice varsta si ajung sa vada filme care ii pot afecta pe viitor. Ca parinte, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru si sa controlezi ceea ce face copilul tau cand este in fata calculatorului. Este important sa-ti faci timp sa-i explici copilului tau care este diferenta dintre film si realitate.

Filmele nu afecteaza doar copiii. Ele pot afecta si adultii. Studiile au demonstrat faptul ca sunt anumite efecte psihologice care apar in urma vizionarii filmelor de groaza. Vorbim in primul rand de anxietate. De multe ori, efectul vizual al acestora poate ramane in subconstientul adultilor si copiilor pentru mai mult timp.

De aseamnea, filmele de groaza pot provoca insomnii. Cei cu o minte puternica, reusesc sa ramana neafectati, insa astfel de cazuri sunt rare. Multe din cosmaruri apar datorita vizionarii filmelor de groasa. Frica este un alt efect al vizionarii acestor filme. Studiile au aratat faptul ca persoanele care nu se uita la filme de groza nu au o probleme in a merge seara intr-o padure, pe cand persoanele care se uita la filme de groaza nu vor merge.

Se pare ca in urma vizionarii filmelor de groaza se pot dezvolta anumite fobii si pot aparea diverse traume mintale. Efectul filmelor de groaza se rasfrange si asupra comportamentului. Persoanele care privesc acest gen de film, devin mai agresive si deseori ajung sa aiba impresia ca singurul mod prin care isi pot rezolva problemele este violenta.

Mare atentie la ce gen de filme va uitati, deoarece de multe ori acestea va pot afecta mai mult decat v-ati putea imagina. Chiar daca aparent ni se pare un lucru nesemnificativ si nu credem ca putem fi afectati de filme, studiile demonstreaza contrariul.

Asigura-te de faptul ca ai o minte suficient de puternica pentru a rezista acestor efecte. Daca nu te uiti la filme de groaza nu inseamna ca nu esti un adevarat barbat sau o femeie curajoasa. Demnitatea si curajul stau in a sti bine ce anume te face sa te simti in forma si ce nu. Fa lucruri care te fac cu adevarat fericit.


Alte stiri actuale :

Carturesti.ro

1. Top 10 filme de vazut in 2014
2. Câştigătorii concursului CNC aprilie 2014
3. Războiul francizelor 2014
4. Cele mai bune filme despre politica 2014
5. Creatorii clujeni de film se pot înscrie în Competiţia Locală TIFF 2014
6. NexT Film Festival 2014: highlight-uri şi program complet

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code