Istoria pariurilor din Grecia antica pana in prezent

Istoria pariurilorIn zilele noastre pariurile sportive au devenit o adevarat industrie cu agentii de pariuri mari, dezvoltate si case de pariuri prezente atat in mediul online cat si in mediul offline. Intrate in rutina, pariurile sportive au devenit un mod placut de a-ti petrece timpul, de a-ti testa intuitia si cunostintele sportive dar si de a castiga sume importante de bani.

Prezent de sute de ani, pariul sportiv reprezinta cea mai veche forma a jocurilor de noroc. Daca la inceput era folosit ca prilej de distractie, in zilele noastre a devenit o afacere de milioane de dolari.

Primele pariuri care au avut loc in istorie au fost situate in Grecia antica, in anul 776 i.H.R .Grecii erau cunoscuti ca iubitori de sport si de competitii sportive de mare amploare precum Jocurile Olimpice. In timpul Jocurilor Olimpice, jocurilor Pytice din Delphi, jocurilor Istmice din Corint sau Nemeea se profita din plin de oportunitatea de a paria.

Citeste mai mult

Care sunt avantajele oferite de pariurile pe internet online?

Care sunt avantajele oferite de pariurile pe internet online?Casele de pariuri pe internet online sunt din ce in ce mai cunoscute, motiv pentru care exista site-uri, precum este si www.pariuripeinternet.com ce prezinta o lista cu cele mai bune astfel de case de pariuri.

Daca va intrebati care sunt avantajele oferite de casele de pariuri pe internet online spre deosebire de cele ofline, avantajele oferite de acestea sunt numeroase.

Unul dintre avantaje consta in usurinta cu care se pot juca pariuri sportive online, cat si lipsa taxei pe castigurile pariorilor. Astfel, pariorii nu trebuie sa tina cont de suma pariata, deoarece indiferent de care este aceasta, online nu se percep taxe, iar banii pot fi usor transferati pe internet, intr-un cont pe care il specifica pariorul.

Citeste mai mult