Ce aduce noul an de la LG Electronics?

Share Button

Ce aduce noul an de la LG Electronics?LG este unul dintre numele mari care si-au pus amprenta in ceea ce priveste domeniul producerii de obiecte electrocasnice.

Cunoscuti in toata lumea, specialistii de la LG Electronics se incapataneaza sa isi pastreze renumele, drept pentru care chiar si in anul 2014 se pregatesc sa ne uimeasca cu idei inovative si cu masini de spalat de care ne este greu sa credem ca vor ajunge in vreun service pentru reparatii masini de spalat, astfel incat fiecare dintre noi sa fim multumiti de ceea ce ne ofera pretiosul brand.

Din categoria de astfel de obiecte electrocasnice despre care credem cu tarie ca nu vor necesita prea curand reparatii  masini de spalat fac parte si noile modele de masini cu incarcare frontala, pe care sud- coreenii le-au prezentat la CES (International Consumer Electronics Show) in Las Vegas.

Una dintre masinile de spalat ce a primit si o certificare din punct de vedere al eficientei la spalare, care face parte fireste din gama prezentata, este modelul LG WM8000HVA, un model cu incarcare frontala de 29 de inci. Acest model este deosebit de prietenos cu mediul, iar eficienta sa se reflecta si in consumul redus de apa si energie necesar alimentarii.

Aceasta masina de spalat a fost cunoscuta din acest punct de vedere inca din timpul anului 2013, atunci cand Agentia de Protectie a Mediului a Statelor Unite ale Americii i-a acordat acesteia ratingul ENERGY STAR 2013. Este asadar una dintre masinile de spalat omologate si certificate din punct de vedere al eficientei, ceea ce determina cresterea valorii produsului prin prisma capacitatilor sale absolut deosebite.

Pe langa o serie ampla de modele de 29 de inci, isi mai fac deasemenea aparitia si cateva modele de masini de spalat de 27 de inci, dar care vor beneficia din plin de beneficiile noii tehnologii Heat Pump si de modul de incarcare superioara de tip Turbo Wash. Aceasta tehnologie de tip Turbo Wash poate reduce ciclul necesar unei spalari, economisind in acest fel resursa temporala, consumul de apa si consumul de energie, insa fara a periclita cumva modul de spalare al rufelor. Pe langa aceasta tehnologie, cea numita LG Steam, este una dintre atractiile certe. Prin aceasta tehnologie pot fi indepartate petele, mirosurile si cutele, fara a fi necesare procese speciale de prespalare sau fara a solicita consumuri suplimentare de detergent sau apa.

Pentru ca ne-am obisnuit deja cu noutatile in domeniul producerii de masini de spalat, ei bine deja nu ne mai uimeste dotarea masinilor cu sistemul Home Chat. Acesta este un limbaj de comunicare intre produsele electrocasnice, datorita caruia se poate realiza mult mai facil procesul de programare al ciclurilor de spalare, stoarcere sau uscare a rufelor.

Carturesti.ro

Acest lucru are ramificatii in mod clar si in ceea ce priveste era telefoanelor inteligente, fiind stiut inca de anul trecuta ca exista masini de spalat ce pot fi programate prin intermediul smartphone-urilor, acestea putand monitoriza sau schimba procesul de spalare dupa bunul plac al utilizatorului, direct de pe telefon.

Cel mai important la masinile de spalat din gama LG este faptul ca acestea au capacitatea de auto- diagnosticare, functia Smart Diagnosis reusind sa indice o functionare defectuoasa a masinii de spalat, inca din stare incipienta, astfel incat aceasta sa nu se transforme intr-o problema ce ar necesita eventuale reparatii ale masinii de spalat care va pot fi oferite de www.washservice.ro .

Este clar ca si in cadrul noului an vom avea multe premiere inaintea ochilor nostri. E drept, multe dintre modelele noi de masini de spalat rufe poate ca nu sunt accesibile oricui la nivel de pret. Vom urmari cu interes noile lansari, asteptand ca de obicei adevarate focuri de artificii din partea sud- coreenilor de la LG Electronics, dar si din partea celorlati participanti la procesul de productie al obiectelor electrocasnice ce fac din curatarea hainelor o adevarata arta.

optimizare seo blogger

Alte stiri actuale :
1. Prima utilizare a masinii de spalat
2. Piese de schimb si reparatii masini de spalat
3. How to repair your broken goods – from an iPhone to a washing machine
4.  Samsung wants to bring together your phone, watch, TV, and washing machine
5. LG showcases mega capacity front and top loader washer-dryers with TurboWash at CES 2014

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code