Christmas Tree With Lights

Ce brazi de Craciun prefera romanii?

Share Button

Cea mai frumoasa luna din anotimpul rece, este fara indoiala luna decembrie, pentru ca deja stim cu totii faptul ca aceasta este luna cadourilor, dar si luna sarbatorilor de iarna, asa ca este evident faptul ca iubim cu totii aceasta luna, si o asteptam cu mare drag.

Pe langa cadourile pentru cei dragi, cu siguranta romanii isi vor indrepta atentia si spre brazi de Craciun, iar alegerea unui brad, va trebui facuta in functie de mai multe criterii.

In primul rand, pe piata se gasesc atat brazi de Craciun naturali, cat si brazi de Craciun artificiali, asa ca romanii vor putea sa isi indrepte atentia spre una dintre aceste doua categorii de brazi, pentru sarbatorile de iarna din acest an.

Intr-un fel, ar fi mult mai avantajoasa alegerea unui brad de Craciun artificial, pentru ca acesta va putea sa fie folosit si in urmatorul an, si cu siguranta si in anii care vor veni, asa ca se va face o economie de cativa bani.

Carturesti.ro

Sunt insa si oameni sau familii care nu prea prefera brazii artificiali, datorita faptului ca in casa nu se va simti miros de brad natural, asa ca isi vor indrepta atentia spre brazii naturali.

Cei care au de gand sa isi cumpere un brad natural foarte frumos, isi vor indrepta atentia spre un brad argintiu, care este extrem de apreciat la noi in tara, in primul rand datorita faptului ca este rezistent la caldura, la fum, la seceta si la praf.

Toate aceste elemente fac bradul argintiu sa fie un arbore ornamental foarte simplu si usor de intretinut. Acest tip de brad va putea sa fie foarte bine tinut in casa, in gradina, sau de ce nu, chiar si in ghiveci mai multi ani de zile, iar astfel se va economisi cumpararea anuala a unui brad argintiu.

Din categoria brazilor argintii se pot aminti exemplarele Nordmann, Nobilis sau Pungens, care au acele ascutite, si care rezista fara a se scutura mai bine de 2 luni din momentul taierii.

Sunt si romani care nu au o situatie financiara foarte buna, asa ca isi vor indrepta atentia catre bradul romanesc, care este foarte apreciat la noi in tara datorita faptului ca are un pret foarte redus, in comparative cu preturile brazilor adusi din import.

Bradul romanesc dispune de crenti putine, insa se poate bucura de un miros specific de brad, iar pentru ca acest miros sa fie intretinut in fiecare zi, ar trebui ca incaperea unde este acesta tinut, sa fie aerisita in fiecare zi, iar odata la doua sau la trei zile, bradul ar trebui sa fie pulverizat putin cu apa.

Una dintre cele mai simple si cele mai ieftine variante pentru toti cei care au nevoe de un brad, ar fi achizitionarea unui molid, care de obicei se vinde in mai toate pietele romanest, avand denumirea de brad.

optimizare seo blogger

Asadar, toti cei care au nevoie de un brad de Craciun, fie isi pot indrepta atentia spre un brad natural, fie pot sa isi aleaga un brad artificial.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code