Ce Costuri Implica Reparatiile Unor Gadgeturi Daca Nu Mai Sunt In Garantie?

Ce costuri implica reparatiile unor gadgeturi daca nu mai sunt in garantie?

Share Button

Service gsm ofera servicii de reparatii pentru cateva defectiuni posibile ale smartphone-urilor la preturi diferite pentru remediere, si iata care pot fi acestea:

• repararea sau inlocuirea touchscreen-ului/geamului/sticlei de protectie cu costuri relativ mici, este una dintre cele mai frecvente defectiuni;
• repararea sau inlocuirea display-ului la orice smartphone sau la o tableta cu costuri destul de avantajoase;
• inlocuirea acumulatorilor la preturile unui acumulator nou;
• inlocuirea carcaselor cu preturi mici;
• inlocuirea prin lipire a butonului Power sau a butonului de Volum cu preturi mici;
• inlocuirea sau lipirea cititorului SIM sau a cititorului de card SD cu preturi relativ mici;
• resoftarea sau updatarea softului sau a aplicatiilor cu costuri avantajoase, etc.

Daca aveti una dintre situatiile de mai sus legate de functionarea unui gadget care trebuie remediata si nu mai aveti garantie, va ganditi intai ce costuri implica acest lucru. Costurile depinde in cea mai mare parte de defectiune si de firma de service pe care ati ales-o.

Puteti beneficia de servicii de calitate la diverse preturi pentru reparatiile gadgeturilor dumneavoastra. In cazul in care gadgetul nu mai este in garantie, pretul reparatiei va depinde de tipul de reparatie solicitata.

Cum puteti afla care este costul pentru remedierea solicitata? Printr-un formular online pe care il completati, in care puteti detalia care este problema pe care o are gadgetul dumneavoastra, veti fi contactat si veti primi informatii despre costurile reparatiilor.

In general orice service gsm are pe stoc diverse piese sau accesorii pentru inlocuirea celor defecte, dar acestea au fost transportate de la producatori, deci implica niste costuri care se vor regasi in pretul reparatiilor, daca nu mai sunteti in garantie.

Marcile garanteaza siguranta si profesionalismul pentru serviciile prestate de echipa de tehnicieni profesionisti, cat si pentru produsele originale care le inlocuiesc pe cele defecte. Este adevarat ca niciun cost nu este prea mare, daca telefonul sau tableta dumneavoastra devin perfect functionale, dupa ce ati apelat la firma de service.
In concluzie, in afara garantiei, orice gadget poate fi remediat cu costuri relativ mici, de catre profesionistii din service, nu va trebui sa va ganditi sa achizitionati un gadget nou, chiar daca a expirat perioada de garantie, mai bine este sa prelungiti perioada in care il puteti folosi pe cel vechi, dar daca are o problema in functionare, desigur mai intai veti apela la service pentru a putea oferi un dispozitiv care sa devina functional.

Apelati deci cu maxima incredere la o firma de reparatii autorizata si in situatia in care gadgetul dumneavoastra nu mai este in garantie, pentru ca preturile nu sunt atat de mari, si atunci cand va doriti sa pastrati gadgetul cat mai mult timp functional, si in afara garantiei, trebuie sa investiti in reparatia si intretinerea acestuia.

Carturesti.ro
optimizare seo blogger

Deci nu va faceti griji prea mari ca nu mai aveti garantie la gadget, pentru ca ofertele service-urilor gsm autorizate este avantajoasa, in interesul clientilor, pentru a avea cele mai bune servicii pentru orice tip de gadget pe care il are orice client.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code