Hidrofor Cu Vas 50 Litri

Ce hidrofoare 50 litri folosim?

Share Button

Atunci cand avem nevoie de un hidrofor cu o dimensiune mai mica, luand in calcul considerentele ce tin de lipsa de spatiu, una dintre cele mai potrivite solutii pe care le avem la indemna este aceea de a folosi hidrofoare 50 litri, cu o putere de absorbtie de pana la 30 metri.

Aceste tipuri de hidrofoare sunt destinate absorbtiei apei din puturi si fantani, sau din vase tampon, ori din retele de alimentare cu apa.

Cu totii stim ca in zonele rurale se poate intampla ca sistemele de alimentare cu apa sa nu ne fie de prea mare ajutor, ori se poate intampla ca apa sa se gaseasca la o adancime mai mare decat ne-am astepta, avand fluctuatii destul de mari ale nivelului acesteia.

Problema este intampinata si de o solutie, iar aceasta face referire la hidrofoare 50 l, precum modelul de hidrofor Jet inox 110/ 50 inox.

optimizare seo blogger

Acest tip de hidrofor, precum ii spune si numele, are rezervorul realizat din inox, lucru care ajuta la evitarea fenomenului de coroziune. Mai mult decat atat, pompa autoamorsanta a hidroforului este realizata tot din inox, si permite absorbtia apei chiar si in ipoteza aparitiei unor bule de aer sau a pierderilor.

Dintre caracteristicile tehnice putem mentiona adancimea maxima de absorbtie de 9 metri, puterea motorului de 1100 W, inaltimea maxima de pompare de 42 de metri, si un debit maxim de apa de 3,6 metri cubi.

Diametrul de absorbtie dar si diametrul de refulare sunt ambele de 1 tol, presiunea maxima la punctul zero este de 4 bari, iar temperatura maxima a lichidului pompat nu trebuie sa depaseasca 35 de grade Celsius.

Acest tip de hidrofor este fabricat de catre firma Tricomserv, una dintre cele mai renumite pe piata de profil mai ales datorita gradului sporit de calitate pe care il ofera.

Carturesti.ro

In cazul acestor hidrofoare din inox se reduce destul de mult pericolul coroziunii, stiut fiind faptul ca apa este cel mai mare inamic al componentelor produselor destinate alimentarilor cu apa.

Tocmai de aceea aceste hidrofoare 50 litri din inox sunt foarte avantajoase, deoarece putem avea certitudinea ca ele vor rezista in timp necesitatilor noastre.

Este la fel de important de stiut si de unde anume pot fi achizitionate aceste produse, deoarece astazi exista un aflux serios de astfel de produse la preturi mult peste cele normale.

Un magazin in care am putut gasi hidrofoare 50 litri la preturi foarte bune este www.shop-einstal.ro, un shop in care vom putea gasi o multitudine de astfel de produse destinate sistemelor de alimentare cu apa.

Specialistii in acest vast domeniu, cu ani de experienta in spate, vor sti sa te ghideze printre multitudinea de modele astfel incat fiecare dintre noi sa se poata bucura de produsele dorite.

Fie ca vorbim despre pompe submersibile, hidrofoare, echipamente sanitare, sisteme de incalzire in pardoseala, puffere sau boilere, toate acestea vor fi gasite in acest magazin mai mult decat complet. Asadar, de orice ai avea nevoie, poti apela cu incredere la specialisti, astfel incat solutia sa te poata avantaja in orice moment.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code