Ce sa oferi si ce sa nu oferi cadou unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine?

Share Button

 Ce sa oferi si ce sa nu oferi cadou unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine?Exista momente in viata in care trebuie sa oferim cadouri. Atunci cand achizitionam cadouri pentru persoane foarte apropiate, treburile sunt destul de simple. In momentul in care cadoul este destinat unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine, cum ar fi un coleg de munca sau un partener de afaceri, treburile devin din ce in ce mai complicate.

Care sunt cadourile cele mai potrivite pentru a putea fi oferite?

Poti sa optezi pentru lucruri pe cat de simple, pe atat de eficiente. Spre exemplu, poti alege un cos cadou. Este o solutie rapida, care contine o multime de elemente extrem de atractive si care poate sa incante orice persoana.

optimizare seo blogger

Daca nu te atrage ideea unui cos cadou, poti alege sa oferi o carte. O carte este intotdeauna un cadou bine primit, care va incanta. Nu oferi o carte pe care nu ai citit-o, deoarece s-ar putea sa nu fie chiar atat de buna. Alege carti pe care le-ai citit sau pe care cineva le-a recomandat.

Daca persoana care primeste cadoul este o femeie, poti sa oferi un buchet de flori sau o simpla floare. Este un cadou ieftin, elegant si placut.

Ce cadouri sa nu oferi?

Exista multe cadouri oferite frecvent, care nu ar trebui insa sa se afle pe lista cadourilor. Spre exemplu, piesele vestimentare sunt niste decizii total neinspirate de cadou, in conditiile in care nu ii stii gusturile persoanei careia ii oferi cadoul si nici marimea. De asemenea, o decizie proasta poate sa reprezinte si un parfum, din aceleasi considerente.

Evita sa oferi cadouri precum animale sau vietati, deoarece s-ar putea sa pui persoana intr-o pozitie extrem de neplacuta. Spre exemplu, s-ar putea sa fie alergica la animalul respectiv sau sa aiba un membru al familiei alergic, fapt ce s-ar putea sa duca la un refuz.

De asemenea, nu se ofera flori artificiale, oricat de reusite sunt, deoarece reprezinta un cadou de prost gust.

Carturesti.ro

Atunci cand alegi un cadou, este bine sa te gandesti la elemente pe care ti-ar placea sa le primesti tu atunci cand primesti un cadou. Fara doar si poate, vei descoperi lucruri cu adevarat impresionante de oferit.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code