Ce service sa alegi pentru inlocuirea bateriei unui iPhone?

Share Button

Ce service sa alegi pentru inlocuirea bateriei unui iPhone?Cumpararea unui smartphone de top este o investitie serioasa, de aceea o inlocuire baterie iPhone trebuie sa fie facuta cu multa cumpatare si dupa o analiza serioasa a ofertelor de pe piata.

Servicegsm.ro este un loc pe care te poti baza si unde inlocuirea unei baterii iPhone te poate scuti de batai de cap ulterioare. Firma amintita executa operatiuni service gsm pentru toate modelele de iPhone. Firma executa  schimbare LCD display iPhone, inlocuire acumulatori iPhone, inlocuire display iPhone, inlocuire display iPad.

De asemenea, aici puteti beneficia de mai toata gama de reparatii la un iPhone cat si de accesorii. Firma activeaza in domeniul GSM de peste 10 ani, avand ca misiune oferirea celor mai de calitate produse, raportat la un pret cu mult sub nivelul pietei.

Seriozitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului a permis firmei sa realizeze parteneriate cu furnizori de prim rang din Europa, cat si din China, obtinand astfel preturi mici pentru produsele livrate. De aici si ofertele avantajoase pentru clienti.

Avantajul de a fi importator direct a oferit firmei diferentierea de alti furnizori din domeniu. Cel mai important pentru clientii aflati mereu in criza de timp este ca service-ul asigura solutii pentru toata Romania, indiferent ca locuiti intr-un oras mare sau o alta localitate mai mica.

Nu trebuie decat sa contactati firma Servicegsm.ro, iar restul detaliilor vor fi lasate in grija acesteia. Curierul se va ocupa de ridicarea si predarea telefonului direct la domiciliul clientului pentru o suma modica: 25 de lei tur-retur.

Stocul de piede al firmei este in timp real, avand avantajul ca este importatoare directa si nu trebuie sa asteptati saptamani sau chiar luni in sir pentru a beneficia de piesa de care aveti nevoie. Inainte de a trimite telefonul la reparat, trebuie sa tineti cont de anumite cerinte si detalii.

Fisa telefonului este obligatorie: pe o coala A4 enumerati toate defectele pe care le are aparatul, seria bateriei, datele dumneavoastra (nume, adresa e-mail, adresa domiciliu, numar de telefon) si codurile telefonului.

Carturesti.ro

Odata ce telefonul a ajuns la sediul firmei si v-ati dat acordul pentru reparatia lui, nu mai puteti renunta la serviciu, deoarece sigiliile ce atesta ca produsele sunt noi vor fi indepartate la montaj.

Coletul trebuie ambalat corespunzator, iar, daca se constata deteriorarea apratului din cauza curierului, acesta va despagubi beneficiarul cu o suma de pana la 100 euro standard sau ofera posbilitatea de asigurare, pretul fiind de 2 la suta din valoarea totala a coletului.

Garantia oferita de service conform legilor in vigoare se ofera pentru probleme remediate si nu pentru alte defecte pe care le poate avea telefonul. Garantia este de 90 de zile si nu mai este valabila in momentul cand apartul se defecteaza din nou din cauza utilizatorului. Constatarea definitiva a defectiunilor telefonului se face dupa ce acesta ajunge la sediul firmei.

optimizare seo blogger

Nu uitati, deci, sa apelati la firme de traditie din domeniu atunci cand aveti de reparat un telefon, mai ales daca acesta a constituit o investitie destul de mare pentru buzunarul dumneavoastra.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code