Ce spune numarul de fani Facebook despre tine?

optimizare seo blogger
Share Button

Ce spune numarul de fani Facebook despre tine?Era Facebook lanseaza un nou trend! Pentru a tine pasul cu schimbarile recente, companiile sunt nevoite sa se alature cat mai multor retele sociale.

Acestea isi cauta potentialii clienti acolo unde stiu ca ii pot gasi, unde oamenii isi petrec mare parte din timpul lor. In goana dupa fani Facebook, competitia intre companii devine din ce in ce mai acerba.

Marketingul este o arta, fara nici un dubiu. Nu atragi un client suprasolicitandu-i rabdarea cu mii de mesaje, reminder-uri, oferte MegaExtra Senzationale pentru ca nu vei face decat sa il determini sa renunte la tine in scurt timp. Inainte de a preciza care sunt beneficiile pe care le aduce un numar cat mai mare de fani Facebook vom furniza cateva din sfaturile care au dat roade in randul celor mai vizitate pagini de Facebook.

Atentia se atrage prin conceperea mesajelor care sa indeplineasca acel echilibru intre imagine si un text al carui continut sa fie de calitate. Desigur, acestia sunt pasi siguri care trebuie sa preceada acel minim necesar unei bune descrieri a firmei: Denumirea paginii, Sectiunea despre, Descrierea pe scurt, Fotografia de coperta.

Aceste aspecte tin foarte mult de optimizarea SEO a paginii de Facebook, insa mentionam succint importanta Denumirii paginii (nu a profilului, acesta este pentru persoane, nu pentru firme) care trebuie sa fie relevanta, sugestiva pentru obiectul de activitate al firmei, astfel facilitati obtinerea unor rezultate bune pe motoarele de cautare. Denumirea paginii este recomandabil sa fie usor de retinut de catre vizitatori sau persoanele interesate.

Pe de alta parte, informatiile scrise la sectiunea Despre sunt printre cele mai citite atunci cand vizitatorii intra pentru prima oara in contact cu o pagina de Facebook. De aceea, produsele si serviciile pe care firma le distribuie sau presteaza trebuie sa fie descrise in mod clar si practic prin specificarea beneficiilor pe care le au clientii in urma achizitionarii produselor sau consumului.

Tot in cadrul acestei sectiuni se pot insera link-uri catre site-ul oficial al firmei, acesta reprezinta un avantaj semnificativ pe care fanii Facebook il aduc: trafic pe site catre ofertele, produsele si serviciile pe care dorim sa le promovam. Traficul se dobandeste prin indexari rapide, iar Google furnizeaza informatiile de pe retelele de socializare cu prioritate, printre primele rezultate.

Carturesti.ro

In prezent, multe persoane responsabile cu procesul de recrutare in marile companii si nu numai, cauta profilurile candidatilor pe Facebook inainte de a-i angaja. De ce se practica asemenea lucruri si care este motivatia acestei cercetari prealabile? Se pare ca oamenii sunt mai sinceri atunci cand comunica “la distanta”, prin intermediul retelelor de socializare.

Mai nou, aceasta practica se intalneste si in randul firmelor. Acestea sunt alese de catre clienti in functie de parerile consumatorilor, comentarii, like-uri, etc. Iata ce rol esential il au fanii Facebook.

http://smartseopack.com/fani-facebook/ va ajuta sa nu o luati de la zero si va ofera, la inceput de afacere pe facebook, un “pachet de prieteni”. Cu alte cuvinte, va garanteaza un numar real de fani comandati. Fanii sunt in intregime din Romania, iar loialitatea acestora persista chiar si dupa incetarea campaniei.

Ofertele de pret includ patru pachete in functie de numarul de fani pe care doriti sa ii comandati. Daca nu stiti ce tip de pachet vi se potriveste cel mai bine sau care este numarul optim de fani care v-ar aduce un plus valoare afacerii pe care o detineti, nu ezitati sa contactati echipa de specialisti de la www.smartseopack.com la sectiunea Contact.

Fanii Facebook reprezinta un aspect care face diferenta intre o firma buna si una mediocra, motiv care determina ca aceasta latura a afacerii dumneavoastra sa fie una demna de o investitie pe termen lung.

Alte stiri actuale :

1. Cum functioneaza optimizarea seo?
2. Cum poti avea succes online?
3. Conceptul seo intre trecut si prezent
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code