Cel mai bun sistem de pariere pe evenimente sportive

Share Button

Cel mai bun sistem de pariere pe evenimente sportiveDin ce in ce mai multe case de pariuri isi diversifica oferta in privinta evenimentelor sportive adaugand diferite tipuri de pariuri care mai de care mai atractive. Ceea ce nu stiu de cele mai multe ori pariorii este faptul ca majoritatea caselor de pariuri folosesc aceste tipuri noi de pariuri in avantajul lor.

Vom incerca sa va prezentam in cele ce urmeaza unul dintre cele mai bune (daca nu chiar cel mai bun) sistem de pariere pe evenimente sportive.

Daca dorim cu adevarat sa castigam sume importante din pariuri exista o singura modalitate de a face acest lucru. Aceasta este sa jucam cu banii caselor de pariuri. Da, ati auzit bine, sa jucam cu banii caselor de pariuri. De fiecare data cand pariem cu banii nostri vom fi intotdeauna prea speriati pentru a risca astfel incat sa devenim castigatori. Haideti sa vedem care sunt pasii de urmat pentru a deveni invingatori.

1.    In primul rand, trebuie sa incepem cu o suma de bani pe care suntem dispusi sa o pierdem (cu toate ca vom paria pe evenimente care sunt aproape sigure ca vor iesi). Aceasta suma este intregul nostru credit. Cu cat aceasta suma este mai mare, cu atat este mai bine intrucat o suma mai mare inseamna ca vom avea nevoie de mai putine victorii la rand pentru a scoate acea suma importanta pe care speram sa o castigam.

Insa, desigur, nu trebuie sa incepem cu mai mult decat ne putem permite sa pierdem. Sa spunem ca incepem cu un credit de 1000 de lei, de exemplu. Impartim apoi aceasta suma in 5 parti egale de cate 200 de lei, parti pe care le vom numi de acum, “unitati de pariere”.

2.    In al doilea rand, trebuie sa decidem cati bani dorim sa castigam inainte de a scoate banii de la casele de pariuri. Sugestia noastra este sa va multiplicati suma initiala, de cel putin 5 ori, insa de cele mai multe ori acest sistem functioneaza de 10 ori fara probleme.

3.    In al treilea rand, trebuie sa alegem primul meci sau eveniment pe care vrem sa pariem. Ar fi bine sa alegem un meci de fotbal sau un meci de tenis, din moment ce un astfel de pariu nu prea are cum sa esueze, insa, “un favorit cert” intr-o cursa de cai ar trebui, de asemenea, sa functioneze.

optimizare seo blogger

Cel mai important lucru de care trebuie sa tinem seama aici se refera la faptul ca trebuie sa pariem pe o echipa, un jucator sau un cal de care suntem siguri in proportie de 80 – 90 % ca va castiga. Cel mai bine ar fi sa nu pariem pe cote mai mari de 1.8 – 2.0. Cu toate ca, uneori, merita sa mizam pe cote mai mari pentru a ne mari profiturile intr-un timp mai scurt. In orice caz, cotele mai mici sunt, de obicei, mai bune, si asta pentru ca sunt mai sigure.

Dupa asta, pariem o unitate de pariere pe evenimentul ales. Dupa ce castigam, (ceea ce ar trebui sa se intample daca am ales evenimentul potrivit), lasam intreaga suma castigata (inclusiv cea pariata) minus 5 % si o pariem pe urmatorul eveniment ales. Acel 5 % din castig il vom lasa intotdeauna in cont pentru ca acesti bani functioneaza ca “asigurare” in cazul in care ceva merge prost cu sistemul. Realizam acest lucru pentru urmatoarele evenimente pana cand credem ca este de ajuns.

Pentru mai multe detalii legate de pariuri sportive si cele mai bune case de pariuri online accesati http://www.e-pariuri.ro/case-pariuri-online.php .


Alte stiri actuale :

Carturesti.ro

1. Investiţii de 10 milioane de lei în şcolile din Braşov
2. Faci bani RAPID cu PONTUL ăsta!
3. Mititelu a găsit VINOVATUL de FALIMENTUL Craiovei
4. Mihai Costea a DAT LOVITURA la PARIURI. A câştigat mai mult decât SALARIUL de la STEAUA
5. Lovitura data de un roman la pariuri! A pus un bilet pe scorurile exacte la Atletico si Bayern! Cat a castigat

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code