Cele Mai Banale Functii Ale Unui Telefon Mobil

Cele mai banale functii ale unui telefon mobil

Share Button

Nu apelezi la un service GSM pentru o inlocuire display iPhone atunci cand tu de fapt ai nevoie de o inlocuire acumulator iPhone. Pentru fiecare activitate in parte exista anumite proceduri ce trebuie urmate si anumite instrumente cu care ele se executa.

Daca in momentul de fata cauti un service serios care sa se ocupe de o inlocuire display iPhone, pe www.servicegsm.ro vei gasi informatiile necesare astfel incat sa intri in legatura cu specialistii din domeniu.

Telefoanele mobile sunt extrem de utile. Functiile banale pe care le au sunt mai utile decat crezi, daca stai sa te gandesti mai bine.

•    Ceasul
Cati dintre noi ne mai uitam la ceasul de la mana atunci cand vrem sa vedem cat este ora? Cati dintre noi ne mai cumparam un ceas pentru a ne uita cat e ora si nu pentru a da bine cand iesim in public? Telefonul mobil este la indemna noastra mereu, fapt pentru care, pentru unii ceasurile au devenit istorie.

optimizare seo blogger

•    Lanterna
Lanterna este o functie foarte utila intalnita adesea la telefoanele mobile. Pentru a facilita o astfel de functie, oamenii inteligenti au scos tot felul de aplicatii pentru lanterna. Ea se afla la indemana ta mereu si nu trebuie sa mai stai la lumina lumanarii cand nu este curent electric sau sa iti fie frica atunci cand noapte te-a prin in zone intunecate.

•    Calendar
Pare o functie banala, dar e mai utila decat crezi. Pe langa faptul ca nu trebuie sa mai cauti minute in sir calendarul de buzunar ratacit cine stie pe unde, poti seta aceasta functie astfel incat ea sa-ti aminteasca de evenimentele importante care vor avea loc, sau de zilele de nastere a persoanelor dragi tie care nu au Facebook.

•    Calculator
Foarte multe persoane folosesc aceasta functie, mai ales la cumparaturi. Nu trebuie sa mai calculezi pe tot felul de foi sau in minte. Calculatorul de pe telefon face asta pentru tine. In plus, multe memoreaza istoricul calculelor in caz ca vrei sa le revizuiesti.

•    Alarma
Daca inainte cautam ceasuri care sa poata fi setate sa sune cand trebuia sa ne trezim dimineata, acum telefonul poate face asta pentru noi. Nu trebuie sa te mai enervezi in fiecare dimineata de zgomotul infernal scos de un ceas clasic, ci te pot trezi cu melodia preferata.

Carturesti.ro

•    Radio FM
Cei care iubesc sa asculte radio, nu mai trebuie de mult timp sa faca acest lucru doar cand sunt acasa si au un aparat de radio in priza, sau folosind tot felul de aparate de radio de buzunar. Telefoanele mobile au Radio FM inclus in functiile de baza, astfel incat poti asculta in voie posturile favorite.

Acestea sunt intr-adevar functii banale, sau cel putin asa par. Incearca insa sa nu le folosesti pentru o perioada, fara a folosi insa aplicatii asemanatoare, si iti vei da seama ca nu sunt cele mai banale functii, ci sunt cele mai utile functii pe care le au telefoanele mobile, fie ele inteligente sau nu.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code