Cele mai bune aplicatii pentru iPhone-ul tau

Share Button

Cele mai bune aplicatii pentru iPhone-ul tau
iPhone-ul tau poate fi configurat dupa propria ta dorinta prin instalarea unor aplicatii deosebit de utile pentur orice utilizator. Nu sunt putine situatiile in care poti avea nevoie de reparatii iPhone sau de astfel de servicii prin care sa poti reda functionalitatea telefonului tau mobil Apple.

iPhone-ul a devenit un gadegt indispensabil pentru foarte multi oameni care au inceput sa foloseasca acest tip de smartphone inca de la aparitia lui. Cu ajutorul iPhone-ului tau poti efectua numeroase operatiuni pentru care in trecut aveai nevoie de un calculator si echipamente periferice care se atasau acestuia.

Scanner Pro este o aplicatie deosebit de utila pentru cei care vor sa scaneze si sa trimita documente altor persoane. Scanarea efectuata are o calitate foarte buna,  iar in acest mod nu mai pierzi timpul folosind un scaner traditional de calculator. In trecut, aceasta operatiune are anevoioasa si necesita multe echipamente, insa acum iPhone-ul tau te poate scoate din incurcatura oricand ai nevoie de ajutor.

In acets fel, vei avea mereu la tine o solutie de stocare si trimitere a fisierelor importante pentru afacerea pe care o ai. O alta aplicatie pe care trebuie sa o ai pe iPhone-ul tau, in cazul in care ai o afacere, este Invopice2go. Aceasta a fost conceputa pentru a crea facturile de care ai nevoie atunci cand nu esti acasa.

Cu ajutorul ei poti crea chiar si ordine de comanda pentru afacerea ta si poti seta note prin care sa fii avertizat asupra problemelor pe care le ai de rezolvat sau platilor care trebuie efectuate. Aplicatia Gmail pentru iOS te ajuta sa ramai conectat la contul tau de e-mail oricand doresti. Aici poti avea acces la maximum 5 conturi de e-mail simultan si iti poti stabili ce notificari sa primesti.

Chiar daca nu folosesti un dispozitiv Google, astfel ai acces la toate conturile de e-mail pe care le detii, prin aceasta aplicatie utila pentru iPhone. In ea ai si optiunea de cautare in e-mail, poti localiza conversatiile purtate, ai acces la calendar si la multe alte functii de organizare a propriului tau e-mail. E-mailul a devenit un mijloc preferat de comunicare pentru majoritatea oamenilor si pentru cei care detin afaceri.

Zi de zi trebuie sa fii la curent cu ceea ce se intampla in domeniul tau de activitate, oricand ai nevoie de informatia care te ajuta pentru ceea ce faci tu zi de zi. De exemplu, daca esti traducator, pot avea nevoie de o aplicatie precum iTransalate Voice. Aceasta poate traduce continutul audio pe care il ai in nu mai putin de 42 de limbi internationale.

optimizare seo blogger

Aplicatia nu e utila numai pentru traducatori, ci si pentru cei care calatoresc mult in intreaga lume. Avand pe telefon un astfel de instrument, ei se pot descurca mai bine acolo unde se afla. Procesul traducerii iti poate lua mult timp, in lipsa unui dictionar sau a unui translator potrivit pentru tine. Aceasta aplicatie transpune in scris vocea cuiva si te ajuta sa intelegi totul mai bine.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code