Cele Mai Des Intalnite Defectiuni Ale Telefonului

Cele mai des intalnite defectiuni ale telefonului

Share Button

Fiecare dintre noi detine un telefon mobil, pentru ca telefonul mobil pentru oameni a ajuns sa fie o necesitate.

Indiferent ca avem cel mai scump si cel mai performant telefon aparut pe piata, sau cel mai ieftin telefon si evident care nu este foate performant, si oricat de multa grija am avea de ele, se poate ca intr-o zi sa fim ghinionisti si sa ne scapam telefonul pe jos, iar acesta sa nu mai functioneze la parametrii normali.

De exemplu, in cazul in care detii un telefon mobil Nokia, si il scapi din mana, in cazul in care telefonul nu are ecranul protejat, in momentul impactului, display-ul se poate sparge foarte usor. Este foarte posibil sa se sparga si carcasa telefonului, care la unele modele este mai sensibila.

Este cunoscut faptul ca se recomanda ca atunci cand iti cumperi un telefon mobil, sa ii aplici un geam de protectie pentru ecran, si ar fi ideal sa ii cumperi si o husa, pentru ca in caz de impact aceste accesorii pot sa protejeze foarte mult telefonul.

Carturesti.ro

Se poate intampla ca telefonul sa aiba anumite defectiuni in interiorul sau, iar aceste probleme se pot rezolva doar la un service gsm, unde sunt angajati care iti pot efectua reparatii Nokia de cea mai buna calitate.

De obicei, atat telefoanele Nokia, cat si alte telefoane pot sa intampine o multime de probleme in ceea ce priveste functionarea lor. Cele mai des intalnite probleme cu care se confrunta specialistii de la un service gsm ar fi cazurile in care telefonul are ecranul spart, plus multe alte cazuri.

De exemplu se poate intampla ca telefonul sa aiba contact cu apa sau cu anumite lichide, iar aceasta cu siguranta este o problema delicata. In momentul in care scapi telefonul in apa, trebuie scos de urgenta afara, ii trebuie luata bateria si tinut minim 24 de ore la uscat dupa care se poate deschide telefonul. In nici un caz nu trebuie sa folosesti uscatorul de par pentru a grabi uscarea dispozitivului.

Un alt caz foarte intalnit pentru expertii de la service este acela cand toucscreen-ul nu mai functioneaza  la capacitate maxima. Datorita faptului ca acum toate telefoanele aparute sunt cu touchscreen, problemele de acest gen sunt tot mai des intalnite.

optimizare seo blogger

De exemplu in cazul in care iti tii telefonul intr-un loc unde este praf, acesta poate afecta casca dispozitivului, iar inlocuirea sau repararea castii se face doar la un service gsm.

In cazul in care telefonul nu se incarca, trebuie mai intai sa verifici daca priza de unde vrei sa iti incarci telefonul este functionala, iar mai apoi daca problema persista, incearca sa incarci telefonul cu alt incarcator compatibil, sau sa incarci un alt telefon cu incarcatorul tau. Daca telefonul nu ti se incarca nici cu alt incarcator, iar alt telefon se incarca folosind incarcatorul tau, atunci cu siguranta trebuie sa iti duci telefonul la reparat.

Pe langa aceste probleme, angajatii de la un service gsm se mai pot confrunta si cu probleme privind sistemul de operare al dispozitivului sau cu aplicatiile care se blocheaza foarte des.

Sunt multe probleme pe care le pot avea telefoanele, insa in mod evident, angajatii de la un service gsm vor gasi cea mai buna solutie pentru a-ti repara telefonul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code