Cristalele Adevarate Miracole Protectoare

Cristalele adevarate miracole protectoare

Share Button

Chiar daca toate povestile despre cristale semipretioase pot sa para o inventie de tipul New Age, in realitate ele sunt folosite din cele mai vechi timpri cu scopuri terapeutice si ca si mijloace de protectie. Cristalele sunt o parte integranta din mitologie si de mii de ani au fost utilizate ca si bijuterii, ornamente si simboluri ale puterii pentru semnificatiile sacre care le-au fost atribuite.

Stramosii nostri au acordat importanta tuturor proprietatilor vinecatoare ale lor, pe langa frumusete. In prezent, cei mai multi oameni stiu numai cateva dintre cele mai importante pietre cum ar fi ametistul, cuartul alb sau roz, citrinul sau carneolul.

Curiozitatea este cea care ne impinge sa aflam tot mai multe informatii legate de ele, calitatile pe care le au, cum se purifica, eficienta energetica posedata de fiecare in parte, vibratia, si toate acestea ne sunt de folos in aa fel incat sa le putem utiliza corect in special in scopuri terapeutice. Atentie mare la cristalele care sunt contrafacute din sticla vopsita, plastic colorat cu pulberi de cristal si alte metode ce pot sa ne pacaleasca.

Este cel mai bine sa procuram cristalele din cele mai sigure locuri chiar daca au un pret mai mare. Unele dintre cele mai sigure locuri sunt in Maramures, muntii Metaliferi, Carpatii Apuseni, consignatiile de cristale si magazinele mineralogice, desi pretul lor e mai mare. Purtarea cristalelor precum si amplasarea lor in locurile potrivite din casa sau din birouri au rol decorativ si protector.

optimizare seo blogger

Piatra numita apofilit are rolul de a amplifica intuitia, turmalina verde este cea care creste capacitatea mentala, ochiul de tigru semnifica abundenta, smithsonitul este cel care vindeca si rodonitul este cel care atrage iubirea. In momentul in care intram in casa o  lustra din cristale alaturate, un cristal cu cuart fumuriu si o piatra de ametist au rolul de a purifica energia din camera. Pe birou puteti sa puneti fluorit, lepidolit, in spatele calculatorului.

Coltul pentru bogatie din casa voastra, si anume coltul din stanga care este cel mai indepartat de intrarile din casa, ar trebui sa aiba citrin. Coltul pentru relatii care este cel mai indepartat colt din partea dreapta a caei fata de usa de la intrare ori sub pat ar trebui sa aiba amplasat cuart roz sau ametist.

Durerile musculare si cele de incheieturi se trateaza cu malahit, durerile de cap cu lapis lazuli, durerile de stomac cu citrin sau cu piatra lunii.

Cristalele au rolul de a amplifica si de a induce aspecte ori calitati pozitive cum ar fi curajul, incredrea, bucuria, creativitatea, calmul. Sunt diminuate toate aspectele si trasaturile negative precum teama, stresul, furia, negativitatea si depresia.

Se elimina agresivitatea, egoismul si furia. Sunt absorbite energiile negative din toate spatiile unde locuim si sunt protejate de energii negative. Cristalele aferente pentru fiecare chakra sunt plasate deasupra ori in spatele corpului cristalului corespondent si trebuie sa stea acolo 15 min.

Carturesti.ro

Chakra sacrala este responsabila de bucurie, sociabilitate si se asociaza cu carneolul. Chakra inimii este pentru vindecare, echilibru si dragoste si se asociaza cu aventurin si cuart roz.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code