Cum aleg cadourile pentru copii?

Carturesti.ro
Share Button

Cum aleg cadourile pentru copii?Cand cumperi cadouri ieftine nu inseamna neaparat ca oferi un cadou de proasta calitate. Deseori cumparam brand-ul. Deseori, cadourile pe care dam mai putin sunt mai calitative decat altele pe care dam mai mult.

Daca vrei sa oferi, insa nu dispui de foarte multi bani si vrei sa cumperi cadouri ieftine pentru toate varstele, genurile, peferintele, intra pe www.econvenabil.ro si alege un cadou perfect.

Cei care primesc foarte des cadouri sunt copiii. Uneori, ei primesc un cadou fara a fi un eveniment important, ci pentru ca pur si simplu sunt copii si ei trebuie bucurati mereu, ca si adultii de altfel.

Grija pe care trebuie sa o avem cand cumparam un cadou pentru un copil trebuie sa fie prezenta mereu in asfel de situatii. Cadourile pentru copiii trebuie alese cu grija. Cand cumperi un astfel de cadou ai in vedere.

•    Varsta copilului
Copiii cresc. Ei cresc mai repede decat ne asteptam. Cand iei un cadou, tine cont de varsta copilului respectiv. De ce spunem asta? Pentru ca e important. La ce i-ar folosi unui copil de 12 ani un puzzle pentru copii intre 3 si 5 ani, sau ce ar putea face un copil de 3 ani cu un roman de 200 de pagini. Copiii trebuie sa primeasca tot felul de cadouri pentru care sa se bucure la momentul la care se afla, nu peste 2-3 ani sau chiar luni. Ai de facut un cadou unui copil? Cumpara-i ceva potrivit pentru acum, pentru varsta la care se afla el cand i-l oferi.

•    Genul biologic
Ai grija in privinta acestui aspect. Sunt fete care iubesc sa se joace cu masinutele, insa rar intalnim astfel de cazuri. Nu-i poti cumpara unui baiat o papusa, la fel cum nu e indicat sa-i cumperi unei fete o masinuta. Tine cont cui faci cadoul.

•    Calitatea cadoului
Acest aspect este deosebit de important cand alegi un cadou pentru un copil. Tot ceea ce primeste un copil trebuie sa fie de calitate. Nu oferi lucruri defecte, jucarii de plus care se desfac usor sau obiecte care se desprind imediat. Cumpara lucruri de calitate care sa nu afecteze viata unui copil.

•    Designul cadoului
Multe dintre cadourile pentru copii nu sunt bine gandite. Multe din jucarii prezinta un real pericol pentru copii. Trebuie sa alegi un cadou cu un design potrivit pentru varsta copilului. Nu alege niciodata cadouri care au capete ascutite sau obiecte care pot fi inghitite de cei mici. Daca sarbatoritul este un copil mai mare, poti alege astfel de cadouri, deoarece va sti sa le foloseasca cu grija astfel incat sa nu prezinte pericol.

Tine cont de toate aspectele amintite mai sus, dar si de altele pe care le cunosti. Ofera-i bucurie copilului pe care vrei sa-l rasfeti prin cadouri placute si folositoare pentru el. Adapteaza totul in functie de varsta si preferinte si mai putin in functie de necesitate, deoarece un copil de 4-5 ani in nici un caz nu se va bucura sa primeasca hainute sau alte lucruri neatractive pentru el.

optimizare seo blogger

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code