Cum Ar Trebui Sa Arate Indexul Unui Site Web?

Cum ar trebui sa arate indexul unui site web?

Share Button

Pentru a face totul cat mai bine va recomandam sa utilizati un tutorial optimizare seo. Indexul este locul unde sunt stocate datele colectate de boti. Cand efectuati o cautare pe un motor de cautare mare, nu cautati pe web, ci in cache-ul web furnizat de indicele motorului de cautare respectiv.

Motoarele de cautare isi organizeaza continutul in ceea ce se numeste un index invers. Un index invers sorteaza documentele web prin cuvinte. Cand cautati pe Google si afiseaza 1-10 din 143 000 de site-uri web, inseamna ca exista aproximativ 143.000 de pagini web care au fie cuvintele din  cautarea dvs. in ele, fie au legaturi de intrare care le contin. De asemenea, retineti ca motoarele de cautare nu stocheaza semne de punctuatie, doar cuvinte.

Intrucat motoarele de cautare vad paginile din codul sursa intr-un format liniar, este mai bine sa mutati JavaScript si alte coduri exterioare in fisiere externe pentru a ajuta la mutarea copiei paginii mai sus in codul sursa.

Unii utilizatori folosesc, de asemenea, foi de stil cascada (CSS) sau o celula tabel goala pentru a plasa continutul paginii inaintea navigarii. In ceea ce priveste modul in care motoarele de cautare evalueaza ce cuvinte sunt mai intai, ele se uita la modul in care vor aparea cuvintele in codul sursa. Nu am efectuat teste semnificative pentru a determina daca merita efortul de a lucra foarte mult la asta.

optimizare seo blogger

Codul de pagina apare inaintea navigarii, dar daca nu necesita mult efort suplimentar, merita, probabil, sa va ocupati si de el. Analiza legaturilor (discutata in profunzime mai tarziu) este mult mai importanta decat copierea paginii in majoritatea algoritmilor de cautare, dar fiecare bit poate ajuta.

Google a angajat, de asemenea, unii oameni de la Mozilla si este probabil sa lucreze pentru a ajuta boti lor sa inteleaga modul in care browserele fac pagini. Microsoft a publicat cercetari de segmentare vizuala care i-ar putea ajuta sa inteleaga ce continut de pagina este cel mai important.

Pe langa pastrarea pozitiei unui cuvant, motoarele de cautare pot de asemenea sa stocheze modul in care datele sunt marcate. De exemplu, ce este termenul din titlul paginii? Este o pozitie anume? Ce tip de rubrica? Este indraznet? Este subliniat? Este in parte o lista? Este in textul link-ului?

Cuvintele care se afla intr-o pozitie sau sunt separate de textul normal in alte moduri pot fi considerate ponderi suplimentare in numerosi algoritmi de cautare. Cu toate acestea, retineti ca ar putea fi un model nenatural pentru ca expresiile dvs. de cuvinte cheie sa apara de mai multe ori cu caractere aldine si titluri, fara sa apara in niciunul din textele obisnuite ale corpului textual.

Carturesti.ro

De asemenea, daca o pagina pare a fi aliniata prea perfect cu un subiect (adica prea concentrat pentru a avea o densitate normala de cuvinte cheie), atunci acea pagina poate obtine un scor de relevanta mai scazut decat o pagina cu o densitate de cuvinte cheie mai mica dar mai naturala.

Prin stocarea in cazul in care termenii apar, motoarele de cautare pot intelege cat de aproape un termen este de altul. In general, cu cat termenii sunt mai apropiati, cu atat este mai probabil ca pagina cu termeni potriviti sa satisfaca interogarea dvs.

Daca utilizati o singura grupa de cuvinte importante  o singura data, incercati sa va asigurati ca sunt aproape unul de celalalt sau unul langa celalalt. Daca cuvintele apar, de asemenea, in mod natural nu este nevoie sa incercati sa rescrieti continutul pentru a avea intotdeauna cuvintele unul langa altul. Sondajul natural este cel mai bun.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code