Cum Faci Marketing Business-ului Tau Online

Cum faci marketing business-ului tau online

Carturesti.ro
Share Button

De ce ai avea nevoie pentru a face un marketing de calitate business-ului tau online? Fara sa astepti ani de zile pentru a urca in ranking-ul Google, cum poti tu – un tanar antreprenor, sa-ti promovezi mai bine afacerea, pentru ca aceasta sa poata fi gasita cat mai usor pe internet? Pachete si strategii Seo complete, pot fi accesate pe http://smartseopack.com/ .

Exista cu siguranta cateva metode clare prin care poti face marketing afacerii tale, cai ce iti vor oferi o intoarcere rapida a investitiilor, mai rapid decat o pot face altele.

Indiferent ce metoda ai alege pentru marketingul afacerii tale pe web, cata vreme te asiguri ca ai un continut de calitate si implementezi o strategie coerenta de SEO, rezultatele se vor vedea destul de rapid.

Mai jos, va vom prezenta unele dintre cele mai bune metode – care vor functiona atat pe termen scurt cat si pe termen mediu si lung, aducand trafic pe website-ul tau si popularizand business-ul tau, in mediul online.

1.    Creaza-ti un blog si posteaza continut de calitate, in mod regulat.
Este clar, una dintre cele mai importante metode prin care poti face marketing business-ului tau, este sa-ti construiesti un blog unde sa postezi informatii si continut de calitate despre afacerea ta sau zone conexe ale acesteia: informatii de calitate despre anumite produse, despre domeniul business-ului in sine, materiale diverse insotite de imagini si clipuri video relevante, etc.

Aceasta strategie este una pe termen lung, astfel incat nu vei putea observa rezultatele de pe o zi pe alta, dar fiecare antreprenor trebuie sa cunoasca si sa inteleaga importanta acestei metode de marketing online.

Nu numai ca acest lucru iti va permite sa obtii mai mult trafic pe website-ul tau, dar acest trafic obtinut va deveni unul constant si vizitatorii tai se vor intoarce pe site. De asemenea, informatiile de calitate si numarul in crestere al vizitatorilor (care vor aprecia continutul de pe site-ul tau) vor creste autoritatea site-ului si in consecinta, site-ul va creste in ranking in mod natural.

2.    Incearca sa faci marketing pentru continutul blogurilor tale, pe Medium si Quora.
Daca iti doresti sa obtii trafic cat mai repede posibil si ai un domeniu destul de nou (mai nou de 2 ani sa spunem), care bineinteles nu are o autoritate foarte mare, ar trebui sa te concentrezi pe marketarea continutului tau folosind ca intermediari site-uri cu autoritate foarte mare, asa cum ar fi Medium si Quora.

optimizare seo blogger

Cum functioneaza acest lucru? Tu sau echipa ta trebuie sa scrieti continut de calitate, pe care sa-l postati mai apoi pe propriul site. Asigura-te ca acest continut este centrat pe un anumit (sau pe mai multe) cuvant cheie, care sa fie relevant, unic si pe care sa poti fi competitiv.

O data ce ai facut acest lucru, scrie un alt articol pe website-urile Medium sau Quora, asigurandu-te si de aceasta data ca aceste materiale sunt scrise in jurul unui cuvant sau expresii cheie.

Creaza un link dinspre acel articol (folosind un cuvant cheie relevant), care sa trimita catre articolul principal, postat pe website-ul/blogul tau. Aceasta metoda se numeste “content marketing” – marketing de continut si este una dintre cele mai eficiente metode de atragere a audientei pe site-ul tau.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code