Cum Pot Cei Mici Sa Invete Limba Engleza?

Cum pot cei mici sa invete limba engleza?

Share Button

Stim cu totii ca limba engleza este o limba de circulatie internationala, si ca se invata inca din invatamantul primar si pana la facultate, dar totodata ne intrebam cum pot copii sa invete limba engleza?

Aceasta este o intrebare destul de interesanta, deoarece sunt multi parinti care nu cunosc aceasta limba iar din acest motiv nu isi pot evalua copiii in ceea ce priveste nivelul acestora de a comunica intr-o alta limba.

Stim cu totii ca fiecare parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul lui, si fireste ca un parinte din ziua de azi cu siguranta isi doreste ca al sau copil sa invete limba engleza.

Daca vreti sa invete si copiii dumneavoastra limba engleza ar trebui sa ii inscrieti la asa zisele cursuri engleza copii.

Carturesti.ro

Este recomandat sa va inscrieti copiii la astfel de cursuri deoarece pregatirea cu siguranta o sa se faca intr-un mod interactiv si placut, iar copiii dumneavoastra o sa aibe ocazia sa invete inca de la varste fragede cuvinte si expresii care o sa le fie utile toata viata.

Aceste cursuri au rolul de a va familiariza copiii cu tot felul de notiuni si termeni noi in limba engleza dar si cu formatul examenelor si testarilor competentelor lingvistice.

Acest tip de cursuri engleza ar fi recomandate pentru copii pe perioada vacantei de vara deoarece atunci copiii nu pierd contactul cu limba engleza, asimileaza cuvinte si expresii noi iar pe toamna pe cand incep scoala cu siguranta o sa fie mult mai buni la aceasta materie fata de colegii lor care nu au urmat un astfel de curs.

Nu trebuie neaparat sa ne gandim ca sunt mai buni decat restul copiilor ci mai degraba ca o sa invete o limba straina pe care cu siguranta o sa o stapaneasca si de care o sa aiba nevoie in viitor.

Ceea ce trebuie stiut de fiecare parinte in parte este faptul ca un copil mai repede si mai bine retine notiunile noi, mai ales cuvinte si expresii intr-o limba straina atunci cand urmeaza aceste cursuri engleza, deoarece profesorul isi capteaza toata atentia doar asupra unui copil, pe cand la scoala un profesor trebuie intr-o ora sa invete o clasa intreaga.

Aceste cursuri pot doar sa faca un bine copiilor dumneavoastra dar si dumneavoastra pentru ca in cazul in care nu cunoasteti limba engleza, o sa puteti invata totul de la copiii dumneavoastra. Deci ar trebui sa va inscrieti cat mai repede copiii la astfel de cursuri. Puteti sa aveti garantia ca o sa aiba foarte mult de castigat si nimic de pierdut.

In cazul in care nu vorbiti nici dumneavoastra limba engleza atunci as putea sa va recomand sa incepeti sa urmati un curs pentru adulti, iar copii dumneavoastra cursuri pentru cei mici, iar la finalul cursului sa va testati cunostintele, sa vedeti cine a invatat mai mult. Cu siguranta acest lucru o sa ii motiveze pe cei mici care vor dori sa va demonstreze ca va pot depasi.

Aceasta ar fi o varianta buna si pentru parinti si pentru copii si chiar merita incercata .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code