Cum poti creste numarul clientilor afacerii tale online ?

optimizare seo blogger
Share Button

Cum poti creste numarul clientilor afacerii tale online ?Foarte simplu apelezi la http://danbradu.com/optimizare-seo-articole/ , cea mai buna companie specializata in optimizare seo prin articole din tara noastra .

Numai o astfel de companie poate sa faca ca site-ul tau sa apara exact in fata utilizatorilor de internet cand acestia demareaza o cautare .

In acest mod , poti atrage un numar mare de vizitatori care se pot transforma oricand in clienti permanenti . Totul depinde de calitatea continutului pe care il publici .

De ce este atat de importanta calitatea continutului ? Ei bine , un continut de foarte buna calitate atrage ca un magnet publicul internaut catre  produsele si serviciile pe care tu le oferi .

Ai auzit pana acum de Inbound Marketing ? Acest concept presupune crearea si distribuirea cat mai eficienta a continutului in mediul online . Odata ce utilizatorii sunt inpresionati de ceea ce tu publici cu siguranta se vor intoarce pentru mai multe detalii , ori de cate ori vor avea nevoie de ceva de la tine .

Atat timp cat te axezi pe crearea de continut targetat capabil sa raspunda direct si prompt intrebarilor si necesitatilor utilizatorilor de internet , nu poti decat sa ajungi acolo unde iti doresti si sa creezi o legatura speciala cu fanii tai .

Orice afacere online isi doreste sa aiba trafic , insa pentru a fi una de succes are nevoie de trafic de calitate , adica utilizatori care ajung la stadiul de clienti . Este important ca sa ai foarte multe vizualizari , insa acestea nu produc profit daca nu sunt finalizate cu o achizitie .

Carturesti.ro

Astfel , este extrem de important sa acorzi o atentie deosebita publicului tinta . Trebuie sa incepi prin a identifica acest public tinta , pentru a sti cu exactitate cui te adresezi .

Care este profilul clientului ideal ? Pentru a putea face identificarea acestuia trebuie sa analizezi o serie de aspecte . Acestea sunt :

•    Analiza clientilor in functie de sex , varsta , educatie si locatie . De exemplu , produsele tale se adreseaza in special publicului de sex masculin , cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani , cu studii superioare dintr-un oras important .

•    De unde isi procura clientii informatiile depre produsele pe care le doresc ? Din mediul online , de la TV , din reviste sau din recomandarile prietenilor ? Avand in vedere faptul ca tot mai multi oameni detin un smartphone cu conexiune la internet , mediul online este , fara dar si poate , principala sursa de informare .

•    Cum anume ajung clientii la site-ul tau ?

•    Ce alte produse ar putea achizitiona clientii , produse care sa fie in stransa legatura cu cele pe care tu le comercializezi ?

•    Si poate cel mai important aspect , care este parerea clientiilor despre produsele si serviciile  oferite de tine?
Odata ce gasesti raspunsul la toate aceste intrebari , poti sa conturezi cu succes profilul clientului ideal .
Iata care sunt cele mai bune instrumente de atragere a clientilor catre afacerea ta :

•    Blogging . Pentru a atrage clienti , in primul rand ai nevoie de un blog . Inbound Marrketing-ul nu se poate desfasura fara prezenta unui blog .

•    Social Media . Foarte multi utilizatori de internet petrec mult timp pe retelele de socializare , asta inseamna ca si afacerea ta trebuie sa fie prezenta pe acestea .

•    Cuvinte cheie . De regula , cand un utilizator de internet intentioneaza sa faca o achizitie online incepe prin a cauta ceea ce doreste cu ajutorul motoarelor de cautare . Acestia se asteapta ca la tastarea catorva caractere sa gaseasca ceea ce cauta , tocmai din acest motiv iti recomand sa te axezi pe cuvinte cheie scurte sau expresii de maxim 4 cuvinte care sa descrie intocmai afacerea ta .

Dupa cum vezi o multime de aspecte , destul de complexe , trebuie luate in considerare pentru a face din afacerea ta online una de succes  . Tocmai de aceea iti recomand sa apelezi la o companie specializata in optimizare SEO .

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code