Cum Poti Sa Devii Un Super Blogger Cu Noi Extensii De Domenii?

Cum poti sa devii un super blogger cu noi extensii de domenii?

Carturesti.ro
Share Button

Mai mult ca sigur, in situatia in care esti o persoana care petrece mult timp la pc sau la laptop, te tenteaza ideea de a-ti crea un blog personal, mai ales in cazul in care stii scrie corect din punct de vedere gramatical, si daca nu comiti nici greseli de ortografie.

Ei bine, pentru a detine un blog personal, va trebui sa ai si o pasiune despre care sa scrii, sau va trebui sa ai cunostinte intr-unul sau in mai multe domenii, pentru ca va trebui sa adaugi destul de des continut pe blog, pentru ca acesta sa aiba succesul dorit.

Pentru a crea un blog, va trebui in primul rand sa te gandesti la un serviciu de Gazduire Enterprise, si mai mult ca sigur vei gasi o companie care sa iti poata oferi cele mai bune servicii de gazduire web.

In functie de preferinte, vei putea alege gazduirea dedicata care costa si mai multi bani, vei putea alege gazduire VPS, sau gazduire shared.

Deasemenea, conteaza foarte mult si inregistrarea numelui de domeniu potrivit pentr blogul tau. Domeniul, este de fapt numele site-ului sau al blogului, este adresa web si URL-ul introdus in browser de catre vizitatori pentru a gasi site-ul.

Un domeniu care este bine ales, iti va usura tinerea de mnte a numelui, si va oferi o idee generala despre tot ceea ce se regaseste pe blog.

Vei putea sa iti indrepti atentia spre un nume de domeniu memorabil, care te va ajuta sa ai o mai mare vizibilitate in fata concurentei.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta pe scurt despre cam ce ar trebui sa cauti la un nume de domeniu.

Vei putea sa iti indrepti atentia spre un nume de domeniu care sa satisfaca toate cerintele in timp. Chiar daca furnizorul de gazduire web il vei schimba, numele de domeniu va ramane neschimbat, asa ca va trebui ales cu mare atentie.

Pentru ca blogul sa fie de succes, va trebui sa folosesti cuvinte cheie relevante, care sa fie legate de continutul pe care ai de gand sa il publici pe blog. Daca de exemplu blogul tau va fi despre moda, atunci ar fi indicat sa gasesti un domeniu din nisa respectiva.

Blogul trebuie sa fie scurt si concis, iar extensiile domeniului trebuie sa fie foarte bine alese, pentru a genera traficul dorit.

In situatia in care ai de gand sa iti creezi un blog axat pe glume si pe pamflet, atunci cu siguranta ai putea sa iti indrepti atentia spre un blog care sa aiba extensia .lol, pentru ca in acest fel vei genera mai mult trafic.

optimizare seo blogger

.info ar fi extensia ideala pentru blogul tau in cazul in care ai de gand sa iti creezi un blog care sa transmita stiri sau alte informatii, pe cand, .cool ar putea sa fie extensia ideala pentru un blog in care discuti mai mult despre moda, despre muzica sau despre orice tendinta din prezent.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code