Cum Sa Ai Dintii Albi Intr-un Timp Cat Mai Scurt?

Cum sa ai dintii albi intr-un timp cat mai scurt?

Share Button

Fiecare persoana isi doreste sa aiba dintii albi si sa impresioneze cu zambetul lor stralucitor insa din pacate nu toata lumea se poate bucura de o dantura sanatoasa si de un zambet stralucitor.

Unele persoane au grija de dintii lor in timp ce altii nu pun prea mare pret pe acest aspect, iar dupa aceea se mira de faptul ca dintii lor incep sa fie cariati sau culoarea acestora in loc sa fie alba, se ingalbeneste.

Ei bine, chiar si cei care nu acorda o mare importanta ingrijirii dintilor se pot bucura intr-un final de dinti sanatosi si albi, daca apeleaza la ajutorul unui medic stomatolog care le trateaza cariile iar mai apoi le aplica un tratament de albire a dintilor.

Sunt si persoane care au grija de dintii lor, ii periaza si ii spala de doua sau de trei ori pe zi, folosesc chiar si ata dentara si apa de gura, dar datorita faptului ca fumeaza, iar tutunul are efecte negative asupra dintilor, dar si datorita faptului ca beau ceaiuri negre, cafele sau sucuri, se pot alege cu tot felul de pete pe dinti.

optimizare seo blogger

In cazul in care iti doresti sa ai dintii albi, dupa cum am spus, fie poti sa apelezi la un cabinet stomatologic unde dentistul iti va aplica tratamentul dorit iar rezultatele sigur vor fi cele dorite, fie poti sa incerci acasa tot felul de metode pentru a-ti albi dintii, unele avand succes in timp ce altele nu.

Poti sa iti comanzi tot felul de paste de dinti speciale care au in compozitia lor substante care sa ofere albire dintilor, sau de asemenea se pot comanda diverse benzi de albire sau plasturi care au acelasi efect.

Cele mai renumite astfel de benzi sunt benzile Crest Whitestrips pret accesibil tuturor, despre care se spune ca ofera albire dintilor intr-un timp foarte scurt. Aceste benzi sunt solutia perfecta pentru acele persoane care vor sa aiba dintii albi insa din diferite motive nu apeleaza la un tratament aplicat de medicul stomatolog.

Se spune ca benzile Crest Whitestrips iti vor albi dintii dupa doar trei zile iar dantura ta nu va suferi din cauza aplicarii acestora. Un tratament complet cu astfel de benzi dureaza 20 de zile, iar din momentul in care s-a incheiat tratamentul, dintii trebuie sa ramana albi aproximativ 18 luni. In decursul acestor 20 de zile, trebuie sa lipesti banda pe suprafata dintilor si sa o lasi lipita timp de 30 de minute.

Aceste benzi se pot aplica foarte usor pe dinti si se pot modela dupa forma acestora, iar datorita faptului ca sunt prevazute cu o tehnologie care nu permite alunecarea, acestea raman lipite pe dinti astfel ca nu te vor incomoda atunci cand vei vorbi cu cineva, si de asemenea le poti avea aplicate pe dinti chiar daca esti in sala de forta, sau daca esti la masa.

Trebuie stiut faptul ca odata dezlipite benzile de pe dinti acestea nu mai pot sa fie folosite si trebuiesc aruncate. Benzile vor avea efect de albire doar asupra dintilor naturali.

In cazul in care esti o persoana cu sensibilitate dentara, tratamentul de albire al dintilor cu ajutorul benzilor trebuie intrerupt aproximativ 2-3 zile, dupa care se poate relua.

Cu siguranta un astfel de tratament iti va oferi un raport calitate- pret excelent, iar pe tine bineinteles ca te va multumi pentru ca vei avea dintii albi asa cum ai visat, la cele mai mici preturi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code