Cum Sa Alegem Un Web Host?

Cum sa alegem un Web Host?

Share Button

Indiferent daca sunteti in curs de a alege o gazda web pentru un site existent sau vreti sa gasiti o firma de hosting  pentru un nou proiect, este important sa va clarificati cerintele.

Stiind ce aveti nevoie si ce doriti este o modalitate buna de a va asigura ca gasiti ceea ce cautati. Pentru a va ajuta sa determinati nevoile de gazduire pe care le aveti, sunt cateva intrebari la care este bine sa puteti raspunde. Pantru informatii suplimentare cititi mai multe aici.

Ce platforma folositi? Este site-ul vostru alimentat de WordPress, o alta platforma, sau va construiti singur propriul site?

Ce tipuri de continut publicati? Va urma ca site-ul vostru sa contina o multime de videoclipuri si fotografii de inalta rezolutie sau va fi in mare parte text si uneori va contine si animatii GIF?

Cati vizitatori primiti si care este cresterea estimata pentru viitorul previzibil?

Unde se afla majoritatea vizitatorilor sau publicului tinta? Aveti nevoie de servere intr-o anumita locatie sau ar fi mai adecvata gazduirea distribuita geografic?

De ce servicii suplimentare aveti nevoie? De exemplu, servicii de e-mail, gazduire gestionata si backup-uri in afara locatiei.

Cat de important este timpul pentru voi? Site-ul vostru  genereaza venituri si cum va va afecta timpul de functionare de 98% fata de cel de 99,99%?

Carturesti.ro

Ce canale de suport sunt necesare? Este nevoie de uno fereastra care sa functioneze  24 de ore din 24 pentru chat si pentru discutii live sau va fi suficient sa aveti adrese de e-mail.

Determinati de cum doriti sa se miste acest site

Daca sunteti in procesul de alegere a unei gazde web, merita sa va petreceti putin timp gandindu-va de ce doriti sa schimbati furnizorii. Ce nu face firma de hosting cu care lucrati in prezent fata de ceea ce va doriti. Daca determinati acest detaliu va fi mult mai simplu sa stiti sa alegeti urmatoarea firma de gazduire web.

Determinati ce intrebari aveti si intrebati

Cand faceti cercetarile pentru  posibilele optiuni de gazduire, sfaturile anterioare ar trebui sa va ajute sa va formati cateva intrebari pe care sa le puneti atunci cand solicitati informatii. Este o idee buna sa fiti specifici pentru a va asigura ca recomandarile pe care le cereti sunt relevante pentru nevoile voastre.

Daca ati fost in magazine pentru a cumpara un laptop nou, nu v-ati intrebat pur si simplu care este cel mai bun laptop? Ei bine, aveti posibilitatea de a intreba dar atunci  este posibil sa generati discutii vis a vis de care brand e mai bun Microsoft sau Apple si nimeni nu vrea asta, de aceea se evita intrebarile foarte permisive la cumpararea unui laptop. Acelasi lucru este valabil pentru gazduirea web. In loc sa intrebati care este cea mai buna gazda web? Incercati sa intrebati care cea mai buna gazda pentru un site facut pe WordPress care primeste 1000 de vizitatori pe zi din intreaga lume si contine o multime de continut video?

optimizare seo blogger

Cu cat sunteti mai specifici in momentul in care puneti intrebari cu atat va fi mai simplu sa gasiti ceea ce cautat de la o firma de hosting.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code