Cum Sa Iti Pastrezi Casa Curata

Cum sa iti pastrezi casa curata?

Share Button

Aceasta este o intrebare cu care se confrunta foarte multe femei care pun curatenia mai inainte de toate, si pentru care curatenia este ceva sfant.

Iar cand vorbim despre curatenia din camere, in primul rand ne gandim la curatenia covoarelor, care uneori pare un adevarat chin, insa din fericire pentru doamnele care vor sa aiba cele mai curate covoare  se pot gasi tot felul de echipamente curatenie, pentru ca munca sa le fie cu mult mai simpla.

Ei bine, in cazul in care iti doresti sa detii un astfel de aspirator profesional, care sa te ajute la curatarea covoarelor, cu siguranta poti sa te orientezi spre aspiratoarele din gama Karcher care au o functionalitate foarte eficienta, si care vor fi mereu la un nivel superior datorita faptului ca producatorii de la Karcher se reinventeaza mereu pentru a avea tot timpul succes pe piata.

In mod evident poti folosi un aspirator de la aceasta firma de renume fie pentru a pastra curatenia acasa sau la birou sau oriunde altundeva.

optimizare seo blogger

Un aspirator profesional este foarte simplu de folosit. Datorita intrebuintarilor aspiratoarelor profesionale, acestea se impart in doua categorii, si anume:

  • aspirator profesional uscat ;
  • aspirator profesional umed – uscat;

Aspiratorul profesional umed uscat este capabil sa aspire lichide dar si deseuri care se gasesc in zone umede, cum ar fi cafeaua varsata pe covor sau zapada topita care a cazut pe covor, etc.

Un aspirator profesional uscat cu siguranta va absorbi absolut tot praful si orice altceva care se afla pe covor, cum ar fi nisip, rumegus, si chiar faina scapata pe gresie.

Ei bine, daca tot am ales sa vorbim despre aspiratoarele Karcher, trebuie mentionat faptul ca acestea detin o putere de aspirare incredibil de mare si asta datorita ventilatoarelor mari cu care sunt echipate. In ciuda faptului ca sunt echipate cu ventilatoare mari, consumul de energie electrica este unul redus.

Eficienta acestor aspiratoare profesionale Karcher se datoreaza in primul rand puterii mari a motorului dar si sistemului de filtrare.

Puterea  pe care o poate avea un astfel de aspirator poate sa inceapa de  la 1300 W si sa ajunga pana la 2800 W.

Ce mai este important de stiut despre aceste aspiratoare ar fi faptul ca au o carcasa fabricata dintr-un material sintetic care este foarte rezistent la socuri. De asemenea carcasa unui astfel de aspirator poate sa fie si din inox.

Accesoriile care vin la pachet cu un aspirator de acest gen ar fi furtunul de aspiratie, teava de aspiratie, duza destinata podelei umede si podelei uscate dar si duza destinata rosturilor care sunt depozitate pe capul carcasei aspiratorului.

Cu siguranta aceasta a fost doar o idee si o scurta prezentare a unui model de aspirator profesional. In cazul in care nu iti doresti achizitionarea unui astfel de aspirator, poti sa optezi pentru alte variante.

De exemplu, daca nu vrei iti cumperi un aspirator sau un alt echipament profesional de curatenie, poti sa inchiriezi tot felul de echipamente de la firmele care inchiriaza astfel de echipamente profesionale pentru curatenie.

Daca nici aceasta idee nu iti surade foarte mult, atunci poti apela oricand la o firma profesionista care presteaza servicii de curatenie la domiciliu.

Carturesti.ro

O astfel de firma cu siguranta iti va oferi curatenia mult visata la casa ta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code