Cum sa obtii o autonomie cat mai mare a telefonului tau?

optimizare seo blogger
Share Button

Cum sa obtii o autonomie cat mai mare a telefonului tau?Ti se intampla adesea sa ramai fara baterie la smartphone-ul tau si sa nu ai posibilitatea de a o incarca. O asemenea situatie apare din cauza ca folosesti intens telefonul tau mobil inteligent, iar acumulatorul lui nu poate inmagazina niciodata foarte multa energie.

Cand vrei sa schimbi telefonul sau bateria si vrei mai multa autonomie, intotdeauna cauta acumulatori originali  deoarece doar acestia ofera cea mai buina performanta.

Chiar daca ai acumulatori originali, ai nevoie de masuri suplimentare pentru a prelungi durata de viata a bateriei telefonului tau.  O solutie la care multi apeleaza este achizitionarea unei baterii externe cu care sa fie incarcata cea  a telefonului. Bateria externa se poate transporta cu usurinta oriunde este nevoie de ea, iar astfel se poate prelungi durata utilizarii telefonului in fecare zi.

Telefoanele mobile au ajuns adevarate calculatoare portabile, insa stim cu totii ca performanta este consumatoare de energie. Nu se intampla mereu sa avem la dispozitie o sursa de energie pentru incarcarea acumulatorului unui dispozitiv, dar exista solutii care au aparut pentru rezolvarea acestei probleme.

Unele dintre bateriile externe pot incarca 100% acumulatorul smartphone-ului tau. Ele pot fi luate cu ususrinta in geanta sau in rucsac. Conectarea lor se face cu ajutorul unui USB obisnuit si a unui micro USB. Ele sunt extrem de utile pentru persoanele care calatoresc mult si care trebuie sa isi foloseasca telefonul pentru diverse operatiuni ce trebuie indeplinite in fiecare zi.

In plus, aceste baterii pot fi folosite pentru incarcarea unui numar mai mare de gadgeturi, fie ca vorbim de tablete, de mp3 playere sau aparate foto digitale care au in dotare acumulatori. Pe de alta parte, autonomia telefonului tau mobil poate fi prelungita si cu ajutorul unor metode la fel de eficiente.

Luminozitatea ecranului smartphone-ului este un prim factor ce duce la consumarea unei cantitati insemnate de energie. Cu cat afisajul este mai mare, cu atat mai multa energie este necesara pentru utilizarea lui. Pentru a putea folosi cat mai mult telefonul in timpul zilei, atunci cand nu ai acces la o priza, asigura-te ca ai redus luminozitatea ecranului la o valoarea mica ce permite vizualizarea in bune conditii.

Daca pleci intr-o calatorie indelungata si nu trebuie neaparat sa vorbesti la telefon, dezactiveaza conexiunea la reteaua teleonica si la cea de date. Dat fiind faptul ca telefonul tau cauta in permanenta semnal, el consuma o cantitate insemnata de energie prin intermediul acestui proces continuu.

Aplicatiile care te ajuta sa economisesti energia smartphone-ului tau sunt si ele o solutie excelenta. Acestea ajusteaza automat perioada de inactivitate a ecranului, reduc luminozitatea, inchid aplicatiile de fundal si chiar conexiunea Wi-Fi, atunci cand nu e nevoie de aceste optiuni. Pentru a cumpara o baterie buna, ia in calcul capacitatea celei cu care este dotata telefonul tau.

Pentru rezultate bune, ea trebuie sa fie cel putin egala cu a celei externe. Cu cat bateria externa are o capacitatea mai mare, cu atat mai mult iti poti incarca bateria telefonului in mod repetat sau, de ce nu, cu atat mai multe gadgeturi vor putea fi alimentate cu ajutorul ei.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code