Cum Se Poate Inlocui Carcasa La Un Telefon Samsung?

Cum se poate inlocui carcasa la un telefon Samsung?

Share Button

Telefoanele mobile cu display sau cu touchscreen de mari dimensiuni sunt in ultima vreme cele mai achizitionate. In primul rand ca telefoanele clasice sunt fabricate in numar din ce in ce mai mic si in al doilea rand pentru ca smartphone-urile au functii mult superioare fata de primele.

Majoritatea dintre dumneavoastra sunteti dispusi sa achitati o suma foarte mare pentru un smartphone de ultima generatie. Cei mai multi dintre dumneavoastra achizitioneaza un smartphone performant, dar nu luati in considerare de cele mai multe ori importanta accesoriilor gsm de protectie, cum ar fi geamurile sau husele.

De aceea va veti trezi cu anumite componente torsionate, in special carcasele. Schimbarea unor carcase de smartphone Samsung este usor de realizat la un service GSM autorizat din Bucuresti, tehnicienii de acolo reparand diverse carcase de Samsung pe loc.

Fie ca este vorba de carcase de Samsung Galaxy S3, S4, S5, S6 Edge, acestea se pot repara pe loc, manopera de inlocuire a carcasei Samsung durand circa 30 de minute. Recomandarea noastra este sa alegeti o inlocuire completa cu rama pentru a nu intampina probleme pe viitor.

Carturesti.ro

Aceste piese pentru telefoanele Samsung pot fi achizitionate din numeroase magazine online, dintre acestea remarcandu-se MagazinGSM.ro. Aici veti putea beneficia de un pret foarte mic in comparatie cu alte magazine si bineinteles de o garantie avantajoasa.

Daca sunteti in cautarea unei manopere de inlocuire a unei carcase de Samsung Galaxy, sau oricare model al acestui renumit brand, trebuie sa luati in considerare cele mentionate pana acum si sa indentificati cu foarte mare atentie componenta care necesita inlocuirea sa. Indiferent daca defectiunea telefonului este mai mica sau mai mare, fie ca vorbim aici despre software sau despre hardware, nu trebuie sa incercati sa o remediati singuri, deoarece nu aveti cunostintele necesare si veti strica dispozitivul sau ii veti ingreuna functionarea pe termen lung.

Dupa ce veti identifica problema, un profesionist va sti ce trebuie facut cu exactitate si totodata care sunt pasii pe care sa ii urmeze pentru ca dispozitivul sa arate ca proaspat scos din fabrica. Cei mai multi posesori de telefoane si smartphone-uri Samsung vin cu cereri pentru schimbarea de LCD-uri, geamuri, digitizere si alte piese, care se defecteaza datorita neatentiei utilizatorilor.

Incercati sa va protejati telefonul dumneavoastra Samsung, nu il expuneti in ploaie sau la soare  si incercati periodic sa curatati portul de incarcare. Datorita prafului , pot aparea defectiuni importante, insa preventia este mult mai importanta decat o reparatie destul de costisitoare.

Daca aveti nevoie de schimbarea carcasei de Smasung, la un pret rezonabil, trebuie sa alegi o carcasa completa, pe care sa o schimbati la magazinGSM.ro. Service telefoane ofera montaj pe loc la piesele gsm originale. Montajul, schimbarea si inlocuirea carcaselor pentru toate modelele de telefoane si smartphone-uri Samsung, se realizeaza deasemenea la preturi foarte avantajoase.

Beneficiind si de o garantie foarte buna, foarte multi posesori de modele Samsung prefera sa apeleze la service-ul magazinGSM.ro pentru a inlocui anumite componente ale telefonului care sunt defecte. ServiceGSM inspira incredere prin calitatea serviciilor si prin promptitudinea de care da dovada.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code