Cum Stii Daca Site-ul Tau Este SEO Friendly?

Cum stii daca site-ul tau este SEO friendly?

optimizare seo blogger
Share Button

In conditiile in care site-ul tau nu este unul SEO friendly, ai posibilitatea sa schimbi acest lucru prin optimizare seo prin articole, iar in acest fel, site-ul tau va fi clasificat mult mai bine de catre motoarele de cautare, iar dupa cuvintele cheie va avea si un trafic mult mai mare, in comparatie cu accesul direct de pana acum.

Acesta este si principalul motiv pentru care trebuie sa apelezi la ajutorul specialistilor, sau sa creezi de unul singur un SEO calitativ, pentru ca doar asa vei capata un trafic cat mai mare pe site.

Trebuie sa stii ca sunt o multime de trucuri SEO diferite pentru fiecare website, insa de obicei, SEO se bazeaza pe cuvintele cheie relevante care se adauga in diferite pagini si in diferite articole seo. Sunt insa si proprietari de site-uri care nu acorda o mare importanta indexarii acestora in motoarele de cautare, iar altii care nu stiu cum pot verifica acest lucru.

Ei bine, daca site-ul tau consideri ca nu este apreciat la adevarata sa valoare de catre Google, sau daca vrei sa stii cat de agreat este acesta, trebuie sa cunosti cateva detalii importante.

Indexarea site-ului in motoarele de cautare este un detaliu foarte important, pentru ca daca site-ul nu este indexat, atunci nu ai sanse la un trafic mare. In conditiile in care insa site-ul este indexat in Google, atunci cu siguranta acesta este SEO friendly.

In momentul in care site-ul tau are un continut relevant, atunci cu siguranta este un site SEO friendly, pentru ca unul dintre criteriile cele mai importante ale SEO, a fost, este si va ramane continutul. Referitor la continut, acesta nu este creat numai cu scopul de a fi creat, ci este creaat cu scopul de a creste traficul cat mai mult posibil, in functie de nevoile si de interesul cititorilor.

Cuvintele cheie au si ele un rol foarte important, iar aici este important de mentionat faptul ca fiecare articol seo trebuie sa contina cateva cuvinte cheie, iar odata stabilite aceste cuvinte cheie, cu siguranta crearea continutului nu va fi deloc una dificila. In cazul in care site-ul are mai multe categorii, atunci cu siguranta fiecare categorie in parte, trebuie sa aiba diferite cuvinte cheie.

In cazul celor care nu stiu ce cuvinte cheie sa foloseasca, sunt diferite instrumente online care pot sa afiseze cuvintele cheie relevante pentru site-ul lor. Acestea trebuie sa fie cat mai bine plasate in articol, asa ca poti fi regasite in titlu, in primul si in ultimul paragrapf, dar si in continut.

Cu siguranta, pentru ca site-ul tau sa fie SEO friendly, acesta trebuie sa poata sa fie accesat chiar si de pe dispozitivele mobile, iar viteza de incarcare este un alt factor foarte important, care face site-ul sa fie sau nu SEO friendly.

Chiar si retelele de socializare pot ajuta un site sa fie SEO friendly, pentru ca daca articolele distribuite pe acele retele starnesc un mare interes, Google va considera faptul ca site-ul este in regula, si starneste interesul utilizatorilor.

Asadar, sunt o multime de factori care pot determina si pot ajuta un site sa fie SEO friendly, asa ca trebuie tinut cont de ei, neaparat.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code