Cum trebuie sa mancam anumite feluri de mancare?

Share Button

Cum trebuie sa mancam anumite feluri de mancare?Mancarea se serveste in tot felul de farfurii speciale pentru fiecare tip in parte. La fel este si la gatit. Pentru a gati mancare, ai nevoie de tot felul de seturi de vase in care sa gatesti.

Astfel de seturi de vase se gasesc in tot felul de magazine, insa daca vrei sa nu umbli mult dupa ele, le poti comanda online de pe Solinox.ro.

De ce sa cumperi online seturi de vase? Pentru ca astfel poti beneficia si de tot felul de reduceri si poti cumpara produsele cele mai accesibile buzunarului tau.

Zilnic mancam tot felul de mancaruri. Unii insa nu stiu anumite reguli legate de servirea anumitor feluri de mancare. Informatiile care urmeaza ti-ar putea fi utile.

•    Painea. Trebuie sa rupi cu ambele maini felia de paine si sa nu o faci cocoloase. Daca trebuie sa mananci un sandvis mai mare, il tai cu cutitul si il mananci cu furculita, daca trebuie sa mananci un sandvis mai mic, il iei cu mana. De asemenea, nu este frumos sa inmoi painea in supa sau in sos.

•    Cartofii. Atunci cand trebuie sa servesti diverse tipuri de cartofi, e bine sa stii faptul ca acestia nu trebuie taiati cu furculita sau zdrobiti in farfurie cu furculita.

•    Ciorba. In orice situatie, ciorba se mananca doar cu lingura. Daca aceasta este prea fierbinte, este total neindicat sa sufli in ea. De asemenea, nu este frumos sa inclini farfuria pentru a lua ultima inghititura.

•    Muraturile. Se pare ca in cazul muraturilor, cel mai bine este ca acestea sa fie luate cu furculita din castron, si apoi taiate in timp ce se mananca. Depinde si de fiecare muratura in parte. De exemplu, la gogonele, indicat este sa le iei cu lingura, pentru a nu stropi.

Carturesti.ro

•    Orezul. Orezul nu se mananca folosind lingura, ci furculita si cutitul.

•    Carnea de pui. Aceasta mancare se mananca ajutandu-te de cutit si furculita. Nu este indicat sa mananci cu mana care de pui, decat in situatiile in care nu este o masa formala.

•    Mezeluri. Mezelurile trebuie taiate in felii, dupa care mancate in farfurie, nu inainte insa de a curata coaja cu ajutorul furculitei si a cutitului.

•    Spagheti. Iubitorii de spagheti, trebuie sa manance acest preparat cu furculita si lingura. Le rasucesti cu ajutorul furculitei si te ajuti in caz de nevoie de lingura.

•    Dulceata. Cand trebuie sa servesti dulceata, nu manca din borcan, ci ia-ti in farfurie cantitatea pe care doresti sa o mananci.

•    Cafeaua. Aceasta bautura se serveste doar in cesti cu farfurioara si nu se tine ridicat degetul mic in timp ce ducem ceasca la gura.

•    Dulciuri. Iubitorii de dulciuri trebuie sa stie ca acestea se iau cu mana daca sunt uscate si cu furculita sau lingurita daca sunt cu frisca sau cu tot felul de creme de la care ne-am putea murdari mainile.

Este important sa avem in vedere aceste aspecte atunci cand consumam anumite mancaruri, pentru ca sunt reguli de bun simt, prin care dam dovada de persoane manierate.

optimizare seo blogger

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code