De Ce Avem Neaparat Nevoie De Service Autorizat Pentru Reparatii IPhone?

De ce avem neaparat nevoie de service autorizat pentru reparatii iPhone?

optimizare seo blogger
Share Button

Telefoanele mobile sunt gadgeturi care au o foarte mare cautare printre romani. Dar sa nu va inchipuiti ca absolut toate telefoanele mobile au aceeasi cautare. Sunt companii care vand mult mai greu un telefon mobil, din cauza ca nu reprezinta un brand care sa inspire incredere.

Sunt alte branduri care se vand destul de bine, pentru ca dau incredere foarte mare utilizatorilor. Nu trebuie sa ne inchipuim ca aceste branduri au un pret foarte mic, din contra acesta este  destul de mare.

Dintre brandurile de renume se distinge bineinteles iPhone. Apple a reusit in ultimul deceniu dezvoltarea unor tehnologii de varf care au contribuit din plin la vanzarile acestui brand. O data cu cresterea vanzarilor iPhone in Romania automat au aparut si numeroase service-uri care sunt partenere Apple.

De ce avem nevoie neaparat de un service autorizat? Pentru ca numai intr-un asemenea service se poate realiza cu succes o reparatie a unui astfel de telefon. In plus Apple nu risca pierderea de imagine in cazul unei reparatii iPhone Bucuresti facute superficial.

Carturesti.ro

Mai apare si problema garantiei. Nu poate fi pastrata garantia, daca iPhone-ul indiferent de model este reparat intr-un service neautorizat sau posesorul acestuia il repara acasa pe cont propriu. Desi smartphone-urile de la iPhone sunt foarte performante, au aplicatii de top, totusi nu sunt ferite de diverse probleme de hardware sau de software.

Telefoanele mai vechi aveau in special probleme de hardware, dar cu timpul in urma dezvoltarii tehnologiei de ultima generatie aceste dispozitive au inceput sa aiba probleme diverse de software. Aplicatiile tot mai avansate pot produce diverse probleme sistemului de operare IOS. Acesta este un sistem destul de fiabil, dar aplicatiile pot sa-l destabilizeze, acesta nefiind pregatit sa actioneze rapid pentru remedierea unor probleme de soft.

O data cu dezvoltarea aplicatiilor de Internet, pe acest sistem de operare pot sa apara si probleme legate de virusarea telefonului care nu se intalneau la modelele mai vechi de iPhone. Unele aplicatii sunt descarcate suplimentar de catre utilizatorii acestui model de telefon, acestea nefacand decat sa ingreuneze functionarea telefonului.

De cele mai multe ori aceste aplicatii sunt inutile incarcand memoria telefonului. Este foarte important de inteles ca aceste aplicatii soft afecteaza si componentele vitale ale telefonului. De exemplu, bateria unui iPhone se poate descarca foarte repede cand sunt utilizate inutil aceste aplicatii software.

De la o baterie care avea o durabilitate de cateva zile, s-a ajuns la o rezistenta a acesteia de cateva ore, maxim o zi. Nu trebuie sa ne bucuram neaparat ca un telefon iPhone de ultima generatie este mult mai sofisticat decat celelalte modele, pentru ca o data cu tehnologia apar si problemele de natura software.

Problemele legate de hardware nu au disparut o data cu aparitia noilor modele de iPhone. Diplay-ul poate avea diverse probleme, fie din cauze obiective, fie din cauze subiective. Bateria este insuficienta pentru nevoia tot mai mare de energie a acestor dispozitive. Touch-ul are momente cand se blocheaza fiind nevoie de restartarea dispozitivului.

Ca o concluzie nu conteaza neaparat pretul telefonului, ci performantele acestuia.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code