De Ce Este Important Un Display Pentru IPhone 6 Plus?

De ce este important un display pentru iPhone 6 Plus?

Share Button

Smartphone-urile de dimensiuni considerabile nu mai reprezinta de multa vreme un element de noutate pentru industra smart device-urilor, insa iPhone 6 Plus marcheaza o distantare destul de mare fata de trendul vechi Apple, anume ecranele destul de mici.

Totusi, chiar daca Apple a forat si pe terenul telefoanelor tableta, aceasta companie aduce o nota distinctiva noilor prototipuri, si nu doar in legatura cu termenii de design, cat si printr-o multitudine mici detalii adaugate. Conform celor prezentate de marii critici, acest prototip reprezinta un model inovator, fapt care il face sa coste o mica avere.

In cazul in care telefonul dumneavoastra a suferit anumite socuri mecanice in urma carora s-a ales cu diverse pagube, cel mai indicat ar fi sa il trimiteti intr-un service precum service gsm Bucuresti, unde, specialistii nostri se vor ocupa de device-ul dumneavoastra. Asadar, daca veti face acest pas, nu veti mai fi nevoit pe viitor sa cumparati acelasi model.

Dar de ce sunt destul de importante display-urile iPhone? Acestea sunt display-uri cu densitate foarte mare adica high density screen ce au reprezentat dezvoltarea tehnologica inca din timpul producerii smartphone-ului iPhone 4.

Carturesti.ro

Acel Apple device prezenta un display tip Retina si cu 326 puncte per inch rezolutie si a reprezentat punctul de plecare, de referinta, pentru majoritatea touch screen-urilor concepute de compania Apple care au urmat. Nu conteaza daca ecranu s-a marit considerabil, incepand cu iPhone 5 care prezenta doar 4 inch si vorbind acum de iPhone 6 care prezinta 4.7 inch.

Apple Company a grabit destul de repede lucrurile in privinta smartphone-ului iPhone 6. Noul touchscreen Retina HD, prezentat pe cel mai voluminos model iPhone, nu reprezinta doar marimi considerabile, dar, de asemenea, are si o rata dpi destul de densa, anume 440 ppi. Acest lucru poate parea destul de ciudat, insa alegerea companie Apple ar putea fi usor de explicat printr-un anumit numar de factori.

In primul rand, ecranul unui iPhone 6 Plus prezinta o rezlutie de doar 1920 x 1080 pixeli, adica full HD. Acesta a fost concceput cu scopul unei citiri mult usoare sau pentru o vizualizare mult mai buna a videoclipurilor, ajuntand compania faca economii prin scalare si prin avantajele oferide de ecranele tacticle standardizate care ar putea fi puse la dispozitie intr-un ritm mult mai alert decat ar fi posibil mai ales in cazurile solutiilor de customizare.

De asemena, acest lucru nu poate explica si motivul pentru care numarul densitatii pixelilor s-a schimbat. Compania Apple ar fi putut pur si simplu sa creeze un ecran mai mare, cu densitatea de 326 ppi, precum celelalte modele anterioare. Raspunsul ar putea fi sugerat atat de alegerile firmelor de marketing, cat si al pietei de consum.

Un smart device care prezinta un display de 5.5 inch poate fi destul de mic pentru unii utilizatori si pentru a fi tinut doar cu o singura mana. De asemenea, nu este indeajuns de mare pentru a intra in ramura tabletelor, cel putin din privinta marimii display-ului. Asadar, pentru a se ajunge la acest rezultat, Apple a pus la dispozitie ecrane cu densitati de 4 ori mai mari.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code