De ce isi doresc toti utilizatorii iPhone?

Share Button

De ce isi doresc toti utilizatorii iPhone?Competitia acerba pe piata telefoanelor poate fi vizibila chiar si dincolo de forumuri sau de rapoartele de vanzari. Piata accesoriilor este si ea luata cu asalt, iar acolo poti vedea cu lejeritate faptul ca un acumulator iPhone 5 original este mult mai cautat decat 5 astfel de produse provenite de la alt producator.

Asa poti constata faptul ca desi gigantul Samsung incearca din rasputeri sa cucereasca piata telefoanelor mobile, majoritatea utilizatorilor sunt extrem de tentati sa isi achizitioneze telefoanele al caror sistem de operare se numeste iOS.

Dincolo de exemplul nostru cu acel acumulator iPhone 5 original, putem spune ca motivele acestor alegeri sunt destul de diverse si doar cei care au avut posibilitatea de a face o comparatie intre marcile de telefoane stiu sa si
explice rationamentul in baza caruia iPhone este castigator.

Parerile sunt oarecum impartite. O serie de utilizatori afirma faptul ca telefoanele iPhone sunt cele care au capacitatea de a reda in totalitate si fara compromisuri culorile reale. Pe de o parte acest lucru se dovedeste a fi destul de adevarat, mai ales daca facem o comparatie intre capacitatea de redare a unui HTC sau a unui Samsung cu noile modele iPhone. Pe undeva cele doua modele mentionate in prima faza folosesc posibilitatea de a reda imaginea cu o mai mare stralucire, fapt ce creaza imagini mi frumoase, insa indepartate usor de la nuantele reale.

Un alt motiv pentru care iPhone pare sa fie imbatabil consta in faptul ca acesta nu se poate virusa. Ok, ar spune poate majoritatea, insa iPhone nici nu iti permite sa descarci nimic, asadar cum ai putea sa te virusezi daca nu exploatezi telefonul? In realitate transferul virusilor se poate realiza chiar si prin simplul transfer de date, drept pentru care ipoteza mentionata nu este tocmai adevarata.

Iphone este un telefon foarte dorit si prin prisma faptului ca acesta detine aplicatii foarte bune si ca sistemul de operare iOS nu pare sa se blocheze decat foarte rar. In continuare discutiile se poarta pe marginea App Killer, aplicatiei care in cazul Androidului pare a fi mai mult decat necesara. Desi este o falsa iluzie functionarea acestei aplicatii, utilizatorii o considera ca fiind foarte potrivita in vreme ce utilizatorii de iPhone nu necesita acest lucru.

Dincolo de procesor si de alte caracteristici tehnice, modelele de iPhone sunt apreciate si din punct de vedere estetic. Iphone nu prezinta sub nicio forma muchii grosolane, materialul din care este facuta carcasa este de cea mai buna calitate, in vreme ce utilizatorii de alte tipuri de telefoane par a avea probleme din acest punct de vedere.

optimizare seo blogger

Iphone este un telefon modern, optim atat pentru tineri cat si pentru cei trecuti de prima tinerete. Este un telefon care te poate ajuta foarte mult atunci cand ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste localizarea, comunicarea sau stocarea de date.

Nici din punct de vedere al accesoriilor un iPhone nu te va dezamagi, acestea putand fi gasite cu usurinta in magazine de profil precum Accesoriigsm.ro . Aici poti gasi tot ceea ce iti este necesar astfel incat tu si pretiosul tau telefon sa puteti fi in siguranta.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code