De Ce Nu Au Rezultate Curele De Slabire?

De ce nu au rezultate curele de slabire?

optimizare seo blogger
Share Button

In anul 2018 este ceva firesc ca fiecare persoana sa puna mare pret pe corpul sau, si sa isi doreasca neaparat sa arate perfect.

Exista multe persoane care in acest sens merg foarte des la sala de sport, insa exista si persoane care urmeaza fel si fel de cure de slabire, unele fiind recomandate de nutritionisti, altele sunt urmate doar din auzite.

Exista deasemenea persoane care urmeaza diferite cure de slabire si pur si simplu nu au nici un rezultat, insa daca vor asculta sfaturile specialistilor de la Wellnessist, cu siguranta vor ajunge sa aiba corpul dorit in cel mai scurt timp posibil.

Cei care urmeaza cure de slabit si care nu au rezultatele dorite, ar trebui sa cunoasca mai multe detalii foarte importante, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Multe persoane nu slabesc desi urmeaza cure de slabire dat fiind faptul ca pun mare pret numai pe scaderea numarului de calorii consumate, si nu consuma alimente care sa contina suficienti nutrienti pentru organism. Mai pe scurt, persoanele care urmeaza asemenea cure de slabire, doar se infometeaza si spera ca datorita balantei energetice negative, corpul va reusi sa arda grasimile in exces.

Un alt motiv pentru care foarte multe persoane care urmeaza fel si fel de cure de slabire si nu au rezultate este acela ca nu pun mare pret pe efectele hormonale pe care le pot avea anumite combinatii de alimente.

Deasemenea, unul dintre motivele pentru care persoanele nu slabesc desi urmeaza fel si fel de diete si cure de slabire este acela ca nu tin cont de efectul stresului asupra organismului.

Alte persoane nu slabesc in ciuda faptului ca urmeaza fel si fel de cure de slabire si datorita faptului ca pun mare accent doar pe alimentatie, fara sa faca nici un fel de miscare fizica. Ei bine, aceasta este ce mai mare greseala a oamenilor, pentru ca isi doresc sa slabeasca fara sa faca sport.

Carturesti.ro

Sportul inseamna sanatate, sportul inseamna buna dispozitie, iar cei care fac sport, cu siguranta nu doar ca vor slabi daca vor urma in acelasi timp si un regim alimentar sanatos, dar se vor simti mult mai bine in plielea lor, vor avea o alta energie si o alta stare de spirit.

Exista deasemenea persoane care isi doresc neaparat sa slabeasca, iar din acest motiv se infometeaza foarte mult. Ei bine, aceasta este fara doar si poate o greseala foarte mare, pentru ca infometarea este perceputa de organism drept stres, iar stresul mentine grasimea din jurul organelor vitale pentru a le proteja. Acest lucru inseamna ca infometarea nu duce nicidecum la slabire.

Infometarea fiind perceputa ca infometare duce la incetinirea metabolismului, ceea ce face ca arderea grasimilor sa fie mult mai lenta, iar din acest motiv, slabirea devine practic imposibila.

Cel mai indicat este ca persoanele care isi doresc sa slabeasca, sa manance sanatos, si sa ii ofere corpului nutrientii de care acesta are nevoie, iar pe langa asta, mai trebuie sa faca si sport, iar rezultatele cu siguranta nu vor intarzia sa apara.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code