De ce pretul unui display iPhone original a crescut?

Share Button

De ce pretul unui display iPhone original a crescut?Probabil v-ati intrebat cu totii de ce pretul unui display iPhone original a crescut in ultima perioada, si mai mult ca sigur nu ati gasit raspunsul la aceasta curiozitate.

Daca aveti nevoie de un display iPhone pentru generatia a 5a sau a 6a, iar bugetul dvs. este limitat, noi va recomandam MagazinGSM.ro deoarece acestia sunt singurii care nu au facut modificari substantiale.

Desigur, suntem constienti ca spargerea ecranului sau touchscreen-ului reprezinta un eveniment neplacut pentru fiecare si va trebui sa apelati la un service gsm de specialitate pentru manopera de inlocuire a acestora.

Costurile pot sa difere in functie de complexitatea problemei, iar intotdeauna montajul ansamblului complet lcd, touch si geam va fi mult mai scump decat a oricarei alte componente in parte.

optimizare seo blogger

Fiind lipita pe digitizer, sticla este cea care absoarbe socurile sau impacturile fiind predispusa la crapare indiferent de modul in care alegem sa o protejam.

Dupa cum stim, LCD-urile acestor telefoane Apple sunt fabricate de companiile Sharp si LG. Nu de mult timp, cea din urma a oprit productia pieselor fara a ne specifica vreun motiv anume. Avand in vedere ca, pe piata nu mai exista o concurenta, cei de la Sharp au profitat de acest lucru crescand preturile pentru a obtine un profit mult mai mare.

Cand va reveni totul la normalitate? Inca nu avem o data fixa si speram ca singura companie care mai produce in acest moment va putea face fata cererilor acoperind astfel stocurile tuturor comerciantilor.

Cei mai multi analisti preconizeaza o revenire a companiei LG in cel mai scurt timp, si se asteapta la preturi mult sub nivelul actual deoarece se doreste amortizarea pe teremen lung a pierderilor din aceasta perioada.

Din surse proprii, va putem preciza ca momentan exista stoc suficient pentru majoritatea smartphone-urilor si in cazul unei defectiuni nu trebuie sa va faceti griji.

Avand in vedere ca exista o piata libera sigur se vor gasi si alte solutii in privinta fabricatiei. Probabil sunt si alte coporporatii care au intrat deja pe fir asteptand momentul potrivit pentru inceperea productiei.

Carturesti.ro

Fie ca ne convine sau nu situatia de fata, din pacate nu avem nici un cuvant de spus in aceasta privinta si speram ca totul se va remedia in cel mai scurt timp. Daca nu, ramane sa asteptam inca o perioada devreme pentru a face o mica balanta vis-a-vis de cum a evoluat totul de la o luna la alta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code