De Ce Sa Nu Cumparati Un Ceas Replica

De ce sa nu cumparati un ceas replica?

Share Button

Avem obiceiul sa cumparam ceasuri care doar seamana cu originalul, pentru simplul motiv ca  originalele sunt scumpe si daca nu le avem macar sa avem ceva similar. In acest articol va vom explica de ce nu se recomanda sa avem replici.

In primul rand trebuie sa stiti ca o imitatie de ceas va crea o impresie proasta asupra celor din jur. Ideea este urmatoarea, cei care nu se pricep la ceasuri vor aprecia un ceas care arata bine fara sa ii intereseze foarte mult firma de la care provine si vor aprecia la fel de bine si un ceas care nu este de firma daca arata bine, iar cei care se pricep isi vor da imediat seama ca purtati un fals si isi vor schimba imediat parerea, pentru ca prefera sa purtati un ceas noname decat unul fals.

Aproape orice persoana poate sa descopere o replica iar diavolul sta in detalii in cazul acesta. Multi experti considera ca un ceas fals de o calitate proasta se poate vedea de la mai mult de 5m.

Chiar daca nu va pricepeti bine la ceasuri este usor sa observati un ceas care este o replica privind doar detaliile precum placajul cu materiale pretioase. La cele de o proasta calitate este mult prea galben sau sticla nu reflecta lumina cum trebuie sa o faca un safir veritabil. De asemenea, se vad cusaturile sau sigla si marcajele. Sunt unele detalii care se pot remarca imediat.

Carturesti.ro

Un ceas replica nu va ajuta sa impresionati. In general cei care au banii necesari pentru a cumpara un ceas autentic nu au interesul de a impresiona.

Ceasurile replica nu au baloare. Ati cumparat un astfel de ceas si l-ati purtat ceea ce inseamna ca nu mai are nici macar valoarea initiala. Cele mai multe persoane nu vor ceasuri false si va va fi mult mai greu sa le vindeti sau sa le schimbati fara sa pacaliti pe cineva.

Ceasurile false nu au durabilitate si sunt facute din materiale ieftine care se pot zgaria usor. Chiar si bateriile lor sunt de proasta calitate si nu tin nici un an.

Sunt si ceasuri vechi care inca rezista si ne referim aici la cele de firma care se tin inca bine. De asemenea am vazut si tot felul de ceasuri aparent de firma care se strica extrem de repede in diverse locuri cum ar fi bratara, bateria sau coronita si prin urmare au o calitate care tinde spre zero.

Ceasurile false nu sunt precise. In ele se afla de multe ori mecanisme chinezesti de proasta calitate si ele pierd sau iau minute in plus iar cele mecanice se srica rapid pentru simplul fapt ca coronita se uzeaza si cade.

Ceasurile false nu au functii si veti gasi mai multe ceasuri la vanzare in special pe cele cronografe care nu merg si uneori data este doar de forma si de design. De reparat in cazul acesta nu are sens sa mai discutam. Chiar daca reclamele tind sa va duca in erore ar trebui sa stiti ca ceasurile de calitate au preturi considerabile.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code