Despre optimizarea configurarilor pentru iPhone

Share Button

despre-optimizarea-configurarilor-pentru-iphoneDaca va doriti ca dispozitivul iPhone sa fie foarte performant, iata cateva indicatii pe care le puteti primi si apeland la un service iPhone:

  • o actualizare a software-ului se poate face daca utilizati iOS 5 sau alta versiune mai recenta, prin accesarea Configurari > General > Actualizarea software. Daca actualizarea este disponibila, se poate conecta iPhone-ul la o sursa de alimentare si se actualizeaza wireless, sau se poate conecta la computer pentru a se actualzia cu cea mai recenta versiune de iTunes.
  •  pentru a conserva autonomia bateriei se regleaza luminozitatea ecranului, se activeaza Auto-luminozitate, pentru a reduce luminozitatea ecranului, se gliseaza din partea de jos a unui ecran pentru a deschide Centru de control si se trage glisorul Luminozitate spre stanga. Pentru a activa Auto-luminozitate, se acceseaza Configurari > Afisaj si Luminozitate si se activeaza Auto-luminozitate.
  •  pentru accesarea datelor pe Internet, se prefera conexiunea Wi-Fi decat o retea celulara, pentru ca aceasta foloseste mai putina energie, si se activeaza glisand in sus pentru a deschide Centru de control, se atinge icon-ul Wi-Fi si se autentifica intr-o retea Wi-Fi, si apoi Configurari > Wi-Fi pentru accesarea retelei Wi-Fi.
  •  activarea modului Consum redus se face cand bateria scade la 20% si la 10% si esti anuntat de iPhone si poti sa activezi modul Consum redus printr-o singura atingere, sau prin accesarea Configurari > Baterie. Acest mod Consum redus reduce din luminozitatea ecranului, si astfel optimizeaza foarte mult performanta iPhone-ului si minimizeaza animatiile sistemului, de exemplu caracteristicile AirDrop, Sincronizare iCloud si Continuitate se dezactiveaza si aplicatii, cum ar fi Mail nu descarca continut in fundal. Raman disponibile caracteristicile importante, adica efectuarea si primirea de apeluri telefonice, de e-mailuri si de mesaje, accesarea Internetului, etc.

Desigur, aceste optiuni de optimizare le puteti accesa fara a apela la service, dar de cele mai multe ori este indicat sa apelati la acest tip de servicii, pentru ca specialistii stiu mult mai bine astfel de optiuni, despre care posesorii de iPhone poate au aflat, dar nu vor sa isi bata capul cu studierea acestor aspecte, dar isi doresc cu totii imbunatatirea performantelor iPhone-ului lor.

Exista multe solutii de optimizare, pe langa cele despre care am precizat mai sus, si toate acestea ajuta foarte mult la optimizarea functionarii oricarui tip de iPhone, uneori puteti crede ca ingreunarea telefonului dumneavoastra are cauze tehnice si ajungeti in service pentru a cere sfatul unui specialist, dar aflati tot acolo ca de fapt iPhone-ul dumneavoastra nu a fost optimizat, si atunci, cu siguranta, nu functioneaza in cei mai buni parametri, pentru a va oferi acces rapid si sigur pe Internet, sau pentru a optimiza functionarea bateriei, lucru capital in autonomia iPhone-ului, deci trebuie sa tineti cont si de aceste aspecte in functionarea telefonului dumneavoastra.

Apelati la sfaturile si serviciile specializate pentru a va optimiza configurarile iPhone, desi stiti ca exista si tutoriale pe Internet, dar uneori poate nu aveti timpul sau abilitatea necesare pentru a reusi sa faceti optimizarea configurarilor in modul cel mai corect si corespunzator modelului dumneavoastra de iPhone.

Carturesti.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code