Cum prelungesti durata de viata a bateriei la telefonul mobil?

Cum prelungesti durata de viata a bateriei la telefonul mobil?Având în vedere gama variata de aplicatii și multi-funcționalitatea unui telefon mobil, nu e de mirare ca durata de viață a bateriei a fost întotdeauna o preocupare pentru dezvoltatori, producători și utilizatorii inșiși. În medie, cele mai multe baterii de smartphone-uri rezista între una și două zile pana  sunt complet epuizate, și au nevoie de o reîncărcare.

În timp ce așteptăm sa prinda din urmă nivelul de dezvoltare al hardware-ului, alternativa va fi cea de conservare a duratei de viață a bateriei. La fel ca nivelul nostru de energie,durata de viață a bateriei poate fi utilizata și gestionata în mod eficient, nelasand nimic sa se risipeasca. Fără un încărcător sau acumulator de rezervă, oriunde veti merge,va trebui sa va descurcati prin incercari de minimizare a consumului de energie.

Dar mai intai, sa vedem cum se formateaza  un acumulator nou. Bateriile noi ar trebui să fie încărcate complet inainte de prima utilizare pentru a obtine capacitatea maxima. Bateriile bazate pe nichel ar trebui incarcate timp de16 ore inițial, și supuse la  2-4 cicluri de încărcare/descarcare complete, în timp ce bateriile litiu-ion ar trebui incarcate aproximativ 5-6 ore. Ignora telefonul care vă spune că bateria este complet incarcata acest lucru fiind normal, dar nu corect în cazul în care bateria nu este formatata.

Citeste mai mult

Cum alegem centrala termica pentru locuinta noastra?

How do we choose for our home heating?Confortul in interiorul casei noastre este nepretuit, mai ales datorita faptului ca aici ne petrecem in mod normal aproximativ 30 % din decursul unei zile.

Este minunata senzatia de bine pe care ti-o da  casa ta, cea pe care tu o amenajezi astfel incat aceasta sa fie cat mai primitoare. Totul, de la florile decorative, pana la gradul de umiditate si caldura, conteaza foarte mult, astfel incat depunem orice efort pentru a ne crea un mediu cat mai placut.

Imbunatatirile sunt diverse si pot consta fie din achizitionarea unei centrale ieftine pentru incalzirea spatiului, fie din montarea unor termosisteme si sisteme de incalzire in pardoseala pentru mentinerea caldurii si chiar din transformari structurale extreme aduse casei, care sa ne creeze confortul atat fizic, cat si psihic.

Citeste mai mult