Excavator nou, la mana a doua, sau inchiriat?

optimizare seo blogger
Share Button

Excavator nou, la mana a doua, sau inchiriat?Oriunde am merge dam de santiere in lucru. Oamenii fie ridica locuinte, fie fac strazi, fie sapa santuri. Unii lucreaza in mine, altii pe albia raului. Exista utilaje comune cand vine vorba de astfel de lucrari.

Daca vorbim de excavatoare compacte sub 6 tone, ele pot fi folosite atat la sapat gropi adanci, cat si in mine. Sunt o multime de activitati pe care le poti face cu un astfel de utilaj, cum ar fi saparea unui sant, a unei piscine, incarcarea unui autocaminon cu pamant, nisip, balast sau alte materiale, saparea unei fundatii pentru o casa si multe altele.

Daca esti interesat de achizitionarea unor excavatoare compacte sub 6 tone, iti recomandam site-ul http://www.epinvest.ro/excavatoare-compacte-sub-6-tone/ . Vei gasi o gama larga de produse, nu doar excavatoare. De aici poti cumpara si alte tipuri de utilaje de constructii, forestiere sau de curatat, dar si tot felul de scule si echipamente.

Care este avantajul cumpararii unui astfel de utilaj nou? La fel ca in cazul oricarui utilaj sau obiect nou, marele avantaj este lipsa uzurii. Din moment ce utilajul este nou, el poate garanta siguranta, calitate si incredere. Un astfel de utilaj trebuie sa fie in cea mai buna stare pentru a putea executa lucrarile cu bine.

Cand cumperi un astfel de utilaj la mana a doua, nu poti sti conditiile in care s-a lucrat cu el sau modul in care a fost folosit. Ce cumperi la mana a doua, deseori poate arata extrem de bine, dar apoi sa aiba un defect pe care nu-l mai poti remedia. Si, rar o sa gasesti un vanzator care sa-ti spuna ce problema are utilajul respectiv cand il vinde.

Insa, nu toata lumea isi permite sa cumpere un astfel de utilaj nou, deoarece preturile pot fi destul de piparate pentru unii. Chiar daca de multe ori evitam sa cumparam lucruri folosite anterior, nu trebuie sa uitam faptul ca sunt situatii in care masinile sau utilajele cumparate la mana a doua se afla intr-o stare de functionare foarte buna. In astfel de cazuri, recomandat este sa verificati utilajul inainte foarte bine. Sa verificati sa se afle intr-o stare buna de functionare. Eventual, puteti cere vanzatorului sa va dea posibilitatea sa-i faceti o proba.

Daca vrei un excavator pentru o singura lucrare, de exemplu saparea unui iaz, a unei piscine, nu este o afacere profitabila sa achizitionati un astfel de utilaj, fie ca vorbim de unul nou sau la mana a doua.

Carturesti.ro

In astfel de situatii, cea mai buna alternativa este inchirierea unui utilaj de acest gen. Cauti o firma care sa inchirieze excavatoare, iti alegi tipul de excavator dorit, iti faci treaba cu el, dupa care il returnezi. Este situatia ideala pentru lucrarile care nu necesita mult timp.

Gandeste-te bine ce anume ai de facut, cat timp ai nevoie de un anume utilaj si alege cea mai buna si mai convenabila modalitate. Fa cea mai buna alegere si opteaza pentru cea mai buna varianta. Estimeaza-ti corect bugetul si nu fa cheltuieli inutile.


Alte stiri actuale :

1.  Avantajele caselor din lemn
2. Topul celor mai scumpe apartamente din Iaşi
3. Construieste-ti o piscina! Nu este greu deloc!
4. Construcţii inedite: Cele mai lungi poduri din lume şi poveştile acestora
5. Faleza din Mamaia este un întreg șantier, cu o lună înainte de deschiderea sezonului estival

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code