Facturi mai mici pentru locuinta si economii substantiale

optimizare seo blogger
Share Button

Facturi mai mici pentru locuinta si economii substantiale
Factura la energia electrica este una dintre cele mai mari griji pe care le avem in fiecare luna deoarece ea poate avea un cost ridicat, in special in timpul iernii si verii.

Multe dintre obiectele electrocasnice din locuinta ta pot fi folosite inteligent pentru a face economii destul de mari la energia electrica pe care o consumi. Atunci cand ai nevoie de echipamente electrice, aici la Electroglobal tablouri industriale gasesti ceea ce cauti intotdeauna.

Daca ai deja o instalatie de aer conditionat, e bine de stiut ca instalarea unor ventilatoare atasate lustrei din locuinta ta poate usura sarcina aparatului de aer conditionat si, drept consecinta, poate reduce consumul acestui echipament. Daca aerul circula continuu prin incaperile locuintei tale, el nu va fi racit atat de mult de aparatul de aer conditionat folosit de tine pe timpul verii.

In timpul zilelor toride, consumul de energie electrica poate cerste mult si e bine sa eviti situatiile neplacute in care achiti sume mari de bani pentru factura ta de energie.  Masina de spalat, frigiderul si alte echipamente pe care le detii in locuinta ta consuma destul de multa energie electrica. Reglarea lor astfel incat sa nu fie folosite la capacitate maxima iti poate aduce mai multe beneficii in plan financiar.

Daca ai o masina de uscat rufe, ar fi bine sa te gandetsi mai mult inainte de a o folosi, in special in timpul verii. Hainele pe care le speli se pot usca imediat daca sunt puse pe o sfoara pe balcon sau in curte, in cazul in care locuiesti la casa.

In  acest fel, vei face economii mari la factura de energie electrica pe care o platesti in fiecare luna. De asemenea, daca ai frigiderul reglat la o temperatura scazuta si daca acesta este plin, el va consuma mai putin decat de obicei.

Chiar si atunci cand un aparat electronic este inchis, el consuma energie. La factura ta se adauga in fiecare luna si costul energiei electrice consumate de dispozitive de genul incarcatoarelor pentru gadgeturi. Daca ele nu sunt scoase din priza atunci cand functioneaza, acestea iti incarca si ele factura lunara.

Carturesti.ro

Consumul aparatului de aer conditionat poate fi optimizat prin izolarea corespunzatoare a locuintei tale. Ferestrele trebuie inchise bine, sa fie etanse si, eventual, protejate de materiale care resping razele soarelui. Poti opta chiar pentru jaluzele sau obloane exterioare care sa le fereasca pe cat de mult posibil de actiunea razelor solare.

Calculatorul de tip desktop consuma, de asemenea, multa energie. Daca ai un laptop pe care il poti folosi in locul lui, atunci vei plati mai putin la factura de energie electrica.

Tabletele au si ele functii similare cu ale calculatoarelor si prezinta avantajul unui consum mic de energie. Pe ele poti vizualiza filme, poti citi si edita documente si poti executa numeroase operatiuni pe care in trecut le puteai face doar pe un calculator. Tinand cont de aceste sfaturi poti avea numeroase beneficii si vei folosi banii economisiti pentru a-ti cumpara ceea ce iti doresti in casa ta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code