Fapte adevarate si idei gresite despre anvelope

optimizare seo blogger
Share Button

Fapte adevarate si idei gresite despre anvelopeAnvelope sunt un domeniu plin de idei, opinii si preconceptii gresite si adevarate. exista o sumedenie de mituri si legende despre anvelope, soferii ajung sa le tot transmita din gura in gura pana cand acestea se transforma din opinii in adevaruri si fapte.

Multe din aceste opinii tind sa avantajeze soferii pe parte financiara, reprezinta un fel de motivatie sa tina anvelopele cat mai mult, sa nu le schimbe pana cand ajung la epuizare, lucru deloc sigur. Orice s-ar spune despre anvelope acestea trebuie schimbate regulat – in Oradea gasesti anvelope la Selgros.

Dupa cum spuneam exista mai multe idei gresite si fapte adevarate despre anvelope. Am sa prezint in continuare cateva dintre acestea, pentru a imbunatatii cultura generala a toti ce se numesc soferi si nu numai.

Fals – pot sa verifici daca anvelopa are o structura moale sau tare cu mana

Carturesti.ro

Adevarat – suprafata exterioara ofera doar o idee a ce este in anvelopa si din ce este realizata. Sunt mai multe straturi sub acest exterior, straturi ce contribuie la caracteristicile sale.

Fals – modelele de pe banda de rulare sunt excelente pentru manevrabilitatea masinii pe suprafete uscate

Adevarat  – dincolo de factorul estetic, diferitele modele pe care le vedem pe anvelope au rolul de a elimina apa, de a o arunca cand calatorim pe suprafete ude.

Fals – daca ai un set de anvelope all season cu o banda de rulare destul de banda nu mai trebuie sa folosesti anvelopele de iarna

Adevarat – anvelopele de iarna nu pot fi inlocuite in sezonul rece, cele all season nu pot oferi aceleasi performante ca anvelopele create special pentru sezonul rece

Fals – presiunea din anvelope trebuie redusa iarna pentru a imbunatatii manevrabilitatea

Adevarat – de fiecare data cand temperatura scade cu cateva grade, presiunea interioara din anvelope scade. Dcaa aceasta este redusa si mai tare sunt sanse ca viata anvelopei sa fie scurtata substantial.

Sper ca aceste fapte te vor ajuta nu doar pentru a avea mai multe cunostinte despre anvelope, dar si intr-un mod practic.

Selgros Oradea
Produse alimentare si nealimentare
Str. Ogorului nr. 65B Oradea , RO
Tel: 0259 405 000
Fax 0259 405 199

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code