Femei Care Nu Pot Urma Un Tratament De Epilare Definitiva

Femei care nu pot urma un tratament de epilare definitiva

Share Button

Se stie faptul ca pe toata durata sezonului cald, femeile prefera sa poarte fuste, rochite si pantaloni scurti sau pantaloni trei sfert, dat fiind faptul ca se simt mult mai confortabil purtand astfel de articole de vestimentatie, decat daca ar purta blugi sau pantaloni lungi.

Inainte de a alege sa poarte astfel de articole de vestimentatie insa, femeile cu siguranta vor trece pragul saloanelor de infrumusetare care vand epilare definitiva la cele mai atractive preturi.

Ei bine, pentru ca un tratament de epilare definitiva sa aiba succes, este necesar ca doamnele si domnisoarele sa mearga la salon de mai multe ori, pentru ca un astfel de tratament se desfasoara in mai multe sedinte.

In functie de zona care urmeaza sa fie epilata definitiv, se poate sa fie necesare 6 sedinte, insa exista si situatii in care pentru epilarea definitiva sunt necesare 8 sedinte, 10 sedinte sau chiar si 12 sedinte.

Pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune, este necesar ca femeile sa respecte toate indicatiile primite de la medicul sau de la specialistul care se ocupa de tratamentul de epilare definitiva.

Exista insa si anumite situatii in care tratamentul de epilare definitiva nu este tocmai definitiv, iar din acest motiv, dupa 10 – 15 ani de zile, firele de par incep sa isi faca din nou aparitia in zonele tratate.

Ei bine, trebuie precizat faptul ca epilarea definitiva nu este indicata pentru toate femeile, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt femeile care nu se incadreaza pentru un astfel de tratament.

Asadar, mai intai de toate trebuie facuta precizarea ca femeile insarcinate nu pot urma un tratament de epilare definitiva.

optimizare seo blogger

Nici pentru femeile care au urmat un tratament cu isotretinoin in ultima jumatate de an, sau pentru femeile care au facut electroliza in ultima jumatate de an nu este indicat un tratament de epilare definitiva.

Deasemenea, femeile care sufera de lupus eritematos sau vitiligo (care sunt doua boli autoimune), nu trebuie sa fie supuse unui astfel de tratament. Nici macar femeile care urmeaza un tratament cu medicamente fotosensibilizante precum tetraciclina de exemplu, nu trebuie sa urmeze un asemenea tratament de epilare definitiva.

Femeile care au tatuaje sau machiaj permanent in zona respectiva nu trebuie sa fie supuse unui astfel de tratament. Nici persoanele care au infectii cutanate active in zonele in care isi doresc sa fie epilate nu pot fi supuse acestui tratament, pana cand nu se vor vindeca de acele infectii.

Asadar, acestea sunt situatii in care femeile nu pot sa fie supuse unui tratament de epilare definitiva.

Exista si situatii in care tratamentul de epilare definitiva are nevoie de o prudenta maxima, iar aici amintim situatiile in care femeile au psoriazis, sau femeile care au un istoric de herpes in zona care urmeaza sa fie epilata.

Trebuie acordata atentie si in cazul in care femeile au boli endocrine cu hirsutism, sau in cazul femeilor care au urmat un tratament cu aspirina sau cu ibuprofen recent, sau in cazul femeilor care urmeaza inca acest tratament.

Carturesti.ro

De prudenta este nevoie si in cazul femeilor bronzate recent, dar si in cazul celr care au montat un pacemaker sau un defibrilator.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code