Ce Sunt Displayurile De Telefon?

Ce sunt displayurile de telefon?

Acronimele de afisare a imaginilor pentru smartphone-uri pot fi putin coplesitoare, dar daca doriti sa stiti ce inseamna toate numerele si abrevierile asociate cu ecranele smartphone, puteti citi acest articol Doriti sa stiti ce este cel mai bun tip de…

Citeste mai mult

Galaxy S5 are o baterie mai buna decat iPhone 6 ?

Galaxy S5 are o baterie mai buna decat iPhone 6 ?Se pare ca da . Potrivit Consumer Reports bateria noului iPhone 6 nu este atat de extraordinara , cu toate ca este cea mai buna baterie din istoria iPhone . Ca o mica paranteza , este adevarat ca toate aceste bijuterii sunt spectaculoase insa se confrunta cu o mare mare problema , autonomia bateriei .

Daca ai un smartphone a carui baterie s-a defectat iti recomand sa accesezi http://www.magazingsm.ro/acumulatori-samsung-originali-27 , un site specializat in comercializarea de acumulatori Samsung originali .

Este adevarat ca americanii au lucrat intens la capitolul autonomia bateriei , insa nu a fost de ajuns . iPhone 6 are o autonomie a bateriei de aproximativ 10 ore in regim de convorbire , mai mult cu 2 ore fata de modelul precedent , iPhone 5S care rezista numai 8 ore .

Citeste mai mult