Intrebari pe care sa ti le pui inainte de a alege un cabinet stomatologic

Share Button

Intrebari pe care sa ti le pui inainte de a alege un cabinet stomatologic Alegerea unui cabinet stomatologic poate sa fie un pas mare in viata oricarui om. Cu totii cunoastem frica de dentist , insa de asemenea, cu totii stim ca dentistul este un rau necesar. Daca alegem cu atentie, poate sa nu fie chiar un rau si poate sa ofere zambete largi, fara risc de durere sau de cheltuieli imense.

Atunci cand te hotarasti ca este cazul sa iti gasesti un cabinet stomatologic ( speram ca nu este prea tarziu ), este bine sa iti pui cateva intrebari despre medicul sau despre cabinetul pe care urmeaza sa il alegi. Evident, intrebarile isi vor gasi un raspuns dupa ce faci o analiza pe internet sau dupa ce suni la cateva cabinete stomatologice. Ceea ce este important insa, este sa stii ce sa intrebi.

Cat de departe este cabinetul de tine?

Daca locuiesti in sectorul 6 al Bucurestiului, trebuie sa cauti un cabinet stomatologic sector 6 si chiar unul care se afla cat mai aproape de blocul sau de casa ta. Motivul este cat se poate de simpl: daca ai, spre exemplu, niste dureri care apar brusc, este bine sa poti ajunge repede la cabinet pentru a descoperi cauza lor.

Care este experienta dentistilor care lucreaza aici?

Conteaza experienta? Cu siguranta conteaza. Este bine sa iti alegi un cabinet care dispune de medici cu experienta. Este cat se poate de adevarat ca un medic tanar poate sa fie la fel de bun ca si unul care are o experienta de cativa ani.

Ai o garantie mai mare insa, daca stii ca medicul pe care l-ai ales are cativa ani de practica in spate. Odata cu experienta, este ideal sa cauti si recomandari despre fiecare stomatolog in parte, in asa fel incat sa descoperi si care sunt parerile altor pacienti.

optimizare seo blogger

Cateodata, nu doar profesionalismul conteaza, ci si modul in care se discuta in timpul tratamentului sau atitudinea pe care persoana care iti lucreaza in gura o are.

Cat de noua este aparatura folosita?

Carturesti.ro

Tehnologia evolueaza de la zi la zi. In stomatologie, acest lucru este cat se poate de valabil. O aparatura noua poate sa ajute mult mai mult dentistul sa lucreze cu precizie si sa o faca fara sa provoace durere, decat o aparatura veche de cativa ani sau mai rau, veche de cateva zeci de ani. Din acest motiv, este bine sa te infomezi si in ceea ce priveste varsta aparaturii.

Be Sociable, Share!

This Post Has One Comment

  1. Inainte de a alege un cabinet stomatologic trebuie sa ne interesam foarte bine ce servicii ofera si de profesionalismul doctorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code