IPhone 6 Plus Poate Lua Foc Atunci Cand Este Lasat Prea Mult La Incarcat

iPhone 6 Plus poate lua foc atunci cand este lasat prea mult la incarcat

optimizare seo blogger
Share Button

Anumiti utilizatori isi tin smartphone-ul langa ei atunci cand dorm. Altii il lasa la incarcat peste noapte. Producatorii de telefoane mobile nu sfatuiesc pe nimeni sa NU faca aceste lucruri si nu sunt impotriva vreunei practici de acest gen.

David Grimsley, un rezident din Atlanta, tocmai a facut acest lucru dar din nefericire, ceva teribil s-a intamplat. Inocentul sau iPhone 6 Plus a luat foc peste noapte, conform unor rapoarte ale Fox News. Vrei piese iPhone originale? Intra pe accesoriigsm.ro!

Grimsley a declarat ca s-a dus la culcare luand si telefonul cu el, trezindu-se in miez de noapte si auzind un ring.

Era putin probabil ca cineva sa-l sune la acea ora tarzie, iar acesta a observat ca iPhone-ul se aprinsese mai ceva ca un bat de chibrit. Impartasindu-si experienta si cu cei de la Fox News, Grimsley a spus ca si lenjeriile de pe patul sau au luat foc in acel moment din cauza telefonului care deja ardea, adaugand ca intregul sau apartament a fost pus in pericol de incendiu, in acea noapte.

Carturesti.ro

Din fericire, lucrurile nu au evoluat iar focul nu s-a extins, el reusind sa tina lucrurile sub control. Grimsley a declarat ca a incercat sa-i sune pe cei de la Apple, informand compania despre acest incident neplacut, dar nu i-a placut raspunsul companiei.

In timp ce Apple l-a asigurat pe Grimsley ca ii vor trimite cat mai curand un smartphone la schimb, compania nu a parut foarte ingrijorata de experienta prin care a trecut clientul sau si nici de starea de sanatate a acestuia : “Credeam ca vor fi ceva mai ingrijorati sau macar vor verifica sa vada daca m-am ars sau am suferit rani”, dupa cum declara Grimsley.

David a acceptat inlocuirea iPhone-ului sau, dar a spus ca nu se mai simte in nici un caz confortabil cu ideea de a-l folosi prea mult, fiindu-i frica sa nu treaca din nou prin aceleasi evenimente neplacute:

“Sunt un pic nervos atunci cand vine timpul sa-l bag la incarcat si sa-l las pe pat sau oriunde altundeva, pentru ca incidentul se poate intampla din nou si telefonul poate sa ia foc. Se poate intampla din nou”, a mai declarat Grimsley celor de la Fox News.

Smartphone-ul care ia foc, nu este un incident izolat sau singular, in ceea ce-i priveste pe cei de la Apple. Pe parcursul mai multor ani, am putut observa diferite device-uri de la mai multi producatori (LG, Samsung si Apple), confruntandu-se cu acest gen de probleme. In majoritatea cazurilor, de vina sunt bateriile defecte sau incarcatoare 3rd party (care nu sunt originale).

In acest caz, nu este insa clar ce a declansat acest lucru. Noi va putem recomanda sa nu lasati telefoanele la incarcat peste noapte, acestea trebuie supravegheate pe perioada incarcarii (de 2-3 ore), iar atunci cand mergeti la culcare trebuie sa le scoateti de la incarcat pentru a evita astfel de incidente. De asemenea, folositi numai incarcatoare de iPhone originale si nu unele no-name cumparate de la vanzatori clandestini.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code