IPhone 7 – Waterproof Si 3 GB De Ram

iPhone 7 – waterproof si 3 GB de Ram

Share Button

iPhone 7, mult asteptatul device al celor de la Apple care se va lansa anul viitor, ar putea sa aiba parte de un memory boost (ridicare a capacitatii memoriei), potrivit unei firme de cercetari din domeniul smartphone-urilor.

Handsetul va avea si capabilitati waterproof, adica va fi rezistent la apa. Tot aceasta firma, ne dezvaluie si faptul ca cei de la Apple ar putea sa lanseze anul urmator un device de 4 inch.

Unde pot cumpara cele mai bune accesorii iPhone 6? Raspunsul la intrebarea ta, este MagazinGsm.ro!

Trendforce, caci despre ei este vorba, se asteapta ca urmatorul iPhone (care probabil va avea numele de iPhone 7) sa aiba o capacitate a memoriei ram extinsa la 3GB. Trendforce noteaza ca versiunea de 5.5 inchi a noului iPhone va avea o memorie de 3GB de Ram, dar fara sa-si dea cu parerea si despre varianta mai mica a acestui device si despre cat Ram va avea acesta.

Putem deduce de aici, ca cei de la Apple ar putea planui constructia unui model de tip “Plus” si introducerea lui in gama, cu ceva mai multe facilitati.

Firma a declarat de asemenea ca se asteapta ca noul iPhone 7 sa aiba si capacitati waterproof, adica sa fie rezistent la apa. In timp ce acest zvon pare destul de plauzibil, un memory boost semnificativ este putin probabil, considerand faptul ca Apple a introdus noi feature-uri hardware pe o perioada de mai multi ani si nu o singura data, intr-un singur model.

Abia in acest an cei de la Apple au facut un upgrade modulelor de memorie de pe modelele de iPhone, de la 1 GB la 2 GB de ram pe iPhone 6s si iPhone 6 S Plus. Pare putin probabil ca acestia vor face un astfel de upgrade, semnificativ dealtfel, in doar 1 an.

optimizare seo blogger

De la iPhone 5, lansat inca din 2012 pana la iPhone 6 Plus ce a fost lansat anul trecut, Apple a ramas “blocata” pe o capacitate a memoriei Ram de doar 1 GB. Daca este sa ne intrebati pe noi, politica lor nu a fost una chiar “politically corect”.

Resurse aveau din belsug sa faca un upgrade al memoriei la macar 2gb de ram, mai ales daca ne gandim ca un device costa de aproape 5-6 ori mai mult in vitrina magazinului, decat costul de productie + cel al materialelor si al asamblarii. Dar, asta este o alta discutie.

Utilizatorii care nu au fost multumiti de capacitatea memoriei, cu siguranta s-au orientat catre alte device-uri mai generoase, din acest punct de vedere.

Cu privire la cealalta posibilitate, a rezistentei la apa, aceasta poate fi luata in considerare. Exista deja alti producatori (mai ales Sony) care au device-uri rezistente la apa si care au avut si un succes destul de mare. Probabil ca cei de la Apple au invatat lectia si vor sa introduca si ei aceasta facilitate pentru a nu ramane in urma competitiei.

Carturesti.ro

Telefoanele de top de la Samsung sunt deja waterproof, iar cei de la Motorola vor include si ei rezistenta la apa ca si facilitate pe noile modele de smartphone.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code