Iti doresti o casa perfecta pentru familia ta?

optimizare seo blogger
Share Button

Iti doresti o casa perfecta pentru familia ta? Cu totii ne dorim o locuinta in care confortul si siguranta sa primeze, iar in momentul in care facem primii pasi catre realizarea acestui vis ne gandim la un proiect amplu care sa adauge vietii noastre un plus de frumusete si siguranta.

Primul pas in constructia unei locuinte este alegerea firmei care va executa lucrarile. O societate care sa prezinte suficienta incredere pentru a-i incredinta proiectul locuintei visurilor noastre si care sa detina  resursele necesare spre a-l duce la bun sfarsit.

De aceea trebuie sa gasim in cel caruia ii incredintam proiectele noastre atat stabilitate, iar in cazul acesta este necesar sa cautam o societate cu proiecte finalizate cu succes dar si pe cineva deschis comunicarii pentru ca doar in acest mod rezultatul final ne poate satisface.

Cel cu care colaboram in domeniul constructiei trebuie sa devina un partener de incredere astfel incat sa putem privi cu optimism spre viitorul constructiei.

Daca locuiesti in Cluj si esti in cautarea unei firme de constructii iti recomand DKR Construct. Firma iti ofera o gama larga de servicii in domeniul constructiilor incepand cu constructii civile, industriale, constructii agrozootehnice si constructii de locuinte pasive. Pe langa toate acestea DKR Construct ofera si reabilitari, renovari, reparatii si intretinere constructii civile si industriale dar si amenajari interioare si lucrari de instalatii sanitare sau termice.

Asadar o firma de incredere cu proiecte mari, specializata in domenii multiple si mai ales, o firma care ne poate construi o locuinta pasiva.
De ce sa alegi sa iti construiesti o casa pasiva ?

Pentru ca ea asigura un climat confortabil atat vara cat si iarna fara a fi nevoie de o sursa conventionala de incalzire, este caracterizata de etanseitate cu transfer termic zero si poate atinge si mentine echilibru termic dorit. Intr-o astfel de  casa pasiva  nivelul consumul de energie este cu 70 % mai mic in comparatie cu o casa din lemn sau caramida. O astfel de casa, care conserva energia se construieste pe baza unor calcule foarte complexe si are o structura usor diferita.

Chiar daca costul unei astfel de case este usor ridicat, diferenta se amortizeaza in timp deoarece costurile intretinerii unei astfel de case sunt mult mai mici decat in cazul unei locuinte obisnuite.

Dotata cu  sistem de incalzire, de ventilare si conditionare a aerului, casa pasiva reprezinta un viitor mult mai prietenos pentru proprietar dar si pentru mediu inconjurator.

Sistemul locuintei pasive este format din pompa de caldura, ventilatoare, captatoare solare de energie dar si un rezervor de stocare a energiei termice. In timpul iernii sau in perioadele reci ale anului, aerul provenit din exterior poate fi incalzit cu ajutorul sistemului subteran al locuintei iar incalzirea apei menajere se poate face cu ajutorul energiei solare.

O astfel de locuinta ne poate oferi DKR Construct. Proiecte finalizate cu succes in acest domeniu, al locuintelor pasive, domeniu in care putine firme de constructii se implica. Lucrari de anvergura ce a necesitat multa implicare din partea constructorului, pastrand in acelasi timp standardul ridicat al calitatii solicitat de client.

Cladiri de birouri, locuinte rezidentiale, blocuri de locuinte, toate aceste proiecte au fost construite de DKR Construct pe principiul casei pasive.  Clujul a devenit astfel unul dintre orasele care se aliniaza tendintei mondiale de economisire a resurselor iar DKR Construct a oferit clientilor sai calitate si siguranta dobandind  astfel referinte de neegalat pe piata firmelor de constructii din Cluj.

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii  intra pe http://dkrconstruct.ro/firma-de-constructii-cluj .

Alte stiri actuale :

Carturesti.ro

1. Vrei casă? Vezi ce s-a întâmplat la început de an cu preţul apartamentelor în toată ţara
2. Cum obtii un credit prin programul Prima Casa: de ce venituri ai nevoie si unde platesti cele mai mici rate
3. Banca Transilvania a cumpărat cu 900.000 de euro vila “Casa Albă” din Cluj, de la Josef Goschy, unul dintre cei mai mari hotelieri din România
4. CÂT TE COSTĂ să stai în casa lui Creangă! Proprietara imobilului din Fălticeni a mai scăzut din preţ
5. Îţi cumperi casă? Ai grijă la capcanele ratelor plătite direct la dezvoltatorul imobiliar

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code