De ce pretul unui display iPhone original a crescut?

De ce pretul unui display iPhone original a crescut?Probabil v-ati intrebat cu totii de ce pretul unui display iPhone original a crescut in ultima perioada, si mai mult ca sigur nu ati gasit raspunsul la aceasta curiozitate.

Daca aveti nevoie de un display iPhone pentru generatia a 5a sau a 6a, iar bugetul dvs. este limitat, noi va recomandam MagazinGSM.ro deoarece acestia sunt singurii care nu au facut modificari substantiale.

Desigur, suntem constienti ca spargerea ecranului sau touchscreen-ului reprezinta un eveniment neplacut pentru fiecare si va trebui sa apelati la un service gsm de specialitate pentru manopera de inlocuire a acestora.

Citeste mai mult

Ce a adus nou Android 4?

Ce a adus nou Android 4Rapiditatea cu care avanseaza tehnologia este absolut uimitoare. Azi se lanseaza un model de telefon, maine altul. Nici nu apuci bine sa-ti strangi banii pentru un iPhone 4, apare iPhone 5s.

Un iPhone este un telefon performant, insa scump. Si scump nu este doar telefonul, ci si un display iPhone 5s original. De asemenea si reparatiile unui astfel de telefon pot fi destul de scumpe.

Ai un iPhone 5s? Vrei un display iPhone 5s original? Intra pe Magazingsm.ro si alege ceea ce ti se potriveste.

Ca si sistem de operare, iPhone-ul foloseste iOS. Insa, nu toate telefoanele folosesc acest sistem de operare. Multe dintre ele se bucura de utilizarea Android-ului.

Citeste mai mult